Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο χτυπάει γυναίκα και την «πετάει» στον αέρα

Ποια η κατάσταση της;

Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο χτυπάει γυναίκα και την «πετάει» στον αέρα

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη που δείχνει αυτοκίνητο να χτυπάει γυναίκα και να την «πετάει» στον αέρα.Το βίντεο το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα Voria, δείχνει την άτυχη κοπέλα η οποία ωστόσο στάθηκε τυχερή.

Τη σοκαριστική στιγμή που αυτοκίνητο παρασέρνει νεαρή γυναίκα η οποία κινείται πεζή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καταγράφει βίντεο.Πριν λίγο καιρό μια γυναίκα έχασε τη ζωή της επίσης σε τροχαίο...

Το βίντεο το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα Voria, δείχνει την άτυχη κοπέλα η οποία επιχείρησε να περάσει τον δρόμο εκτός διάβασης, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το διερχόμενο όχημα.Πριν λίγο καιρό μια γυναίκα έχασε τη ζωή της επίσης σε τροχαίο...

Αμέσως, ο οδηγός φαίνεται να βγαίνει από το όχημα για να βοηθήσει τη νεαρή, όπως άλλωστε έκαναν και περαστικοί. Η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Εύβοια: Νεκρή μητέρα δυο παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Εύβοια το απόγευμα της Τρίτης στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αλιβερίου και συγκεκριμένα στη θέση «Λινοβρόχι» με μια μητέρα δυο παιδιών να είναι νεκρή μετά την σύγκρουση της με ΙΧ που οδηγούσε 79χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το ΙΧ που οδηγούσε 42χρονη κάτοικος Αμάρυνθου μητέρα δύο παιδιών, συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, πλαγιομετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε 79χρονος.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας να φύγει σε γκρεμό βάθους τριών μέτρων και η άτυχη γυναίκα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Για τον απεγκλωβισμό του θύματος επενέβη η Πυροσβεστική, η γυναίκα ωστόσο μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 79χρονος οδηγός του άλλου οχήματος.

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 54χρονος - Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη με την είδηση πως νεκρός βρέθηκε 54χρονος άνδρας! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν; Τι ήταν αυτό που του "έκοψε" την ζωή;

Οδηγός μοτοσικλέτας βρήκε τραγικό θάνατο χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της διασταύρωσης Λαγυνών στη Θεσσαλονίκη.

Ο 54χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν το δίκυκλό του συγκρούστηκε με τράκτορα προπορευόμενου Ι.Χ. φορτηγού, που οδηγούσε 46χρονος αλλοδαπός. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Πηγή: protothema.gr