Σοκ στην Κρήτη! Ήταν εδώ και ένα μήνα νεκρός μέσα στο σπίτι του

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν οι Αρχές

Σοκ στην Κρήτη! Ήταν εδώ και ένα μήνα νεκρός μέσα στο σπίτι του

Σοκ στην Κρήτη όπου οι Αρχές ήρθαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Ο άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του μετά από ένα μήνα!

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του σήμερα το μεσημέρι από άνδρες του Α. Τ. Φαιστού, άνδρας στο Τυμπάκι, ο οποίος είχε πεθάνει πριν από ένα μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του “e-mesara.gr”. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν παλιότερα στην περιοχή και δεν είχε συγγενείς να τον αναζητήσουν.

Μάλιστα είχε να δώσει σημεία ζωής αρκετές μέρες. Το θέαμα που αντίκρισαν οι Αστυνομικοί ήταν μακάβριο, αφού το πτώμα βρισκόταν σε αποσύνθεση. Τα αίτια του θανάτου του θα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα…

Σοκαριστικό περιστατικό στην Κρήτη - Σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο

Σοκ επικρατεί στο Ηράκλειο με την είδηση πως σκύλος επιτέθηκε σε 13χρονο! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι λένε οι πληροφορίες για το περιστατικό; Ποια η κατάσταση του μικρού, που συγκλόνισε το νησί;

Θύμα επίθεσης από ένα σκύλο έπεσε ένα 13χρονο αγόρι στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στο Βενεράτο Ηρακλείου όταν ο ανήλικος μαζί με την παρέα του έκανε βόλτα στο χωριό.

Τότε ένα οικόσιτο λυκόσκυλο του επιτέθηκε δαγκώνοντάς το στα πόδια. Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας με τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς ο άτυχος νέος δεν έφερε σοβαρά τραύματα, ωστόσο η μητέρα του πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Σπαράζει η μάνα που 8 ροτβάιλερ κατασπάραξαν και σκότωσαν τον 5χρονο γιο της! Την κατηγορεί ο ιδιοκτήτης των σκύλων!

Πηγή: protothema.gr