Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο επιχείρησε να προσγειωθεί στην Ρόδο και τελικά... επέστρεψε Αθήνα!

Τι συνέβη;

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο επιχείρησε να προσγειωθεί στην Ρόδο και τελικά... επέστρεψε Αθήνα!

Τρόμος σημειώθηκε στον αέρα όταν αεροπλάνο επιχείρησε να προσγειωθεί στην Ρόδο και τελικά... επέστρεψε Αθήνα! Η νέα κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα από το βράδυ της Παρασκευής είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε διάφορα μέρη της.

Η νέα κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα από το βράδυ της Παρασκευής είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε διάφορα μέρη της.

Μία πτήση της Αegean με προορισμό τη Ρόδο δεν κατάφερε να προσγειωθεί και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Μάλιστα, το αεροσκάφος έκανε τρεις προσπάθειες για προσγείωση στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», αλλά χωρίς επιτυχία.

Όπως ήταν αναμενόμενο το συμβάν ταλαιπώρησε δεκάδες επιβάτες, οι οποίοι δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Πηγή: 12vima

Τραγωδία ωστόσο προέκυψε πρόσφατα και με την είδηση πως συνετρίβη αεροπλάνο στον δρόμο με τουλάχιστον 3 νεκρούς!

Σοκ στην Ρωσία: Στιγμές τρόμου σε αεροπλάνο - Τι συνέβη;

Σοκ έχει επικρατήσει στην Ρωσία με την είδηση πως αεροπλάνο έπαθε υλικές ζημιές εν ώρα πτήσης! Στιγμές τρόμου έζησαν οι 94 επιβάτες! Τι συνέβη ωστόσο ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση των ανθρώπων;

Ο λόγος για ένα Boeing 737 με 94 επιβαίνοντες που προσγειώθηκε ανώμαλα στη βορειοδυτική Ρωσία έπειτα από βλάβη που υπέστη την έσχατη ώρα στο σύστημα προσγείωσης. Όπως ανέφερε η αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκει αεροσκάφος, την ώρα που αυτό έφτανε στο αεροδρόμιο του Usinsk, περίπου 1.500 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, οι καιρικές συνθήκες το ανάγκασε να πραγματοποιήσει ανώμαλη προσγείωση.

Για την ακρίβεια, το κύριο σύστημα προσγείωσης του Boeing 737 έπαθε βλάβη την ώρα που προσγειωνόταν, αλλά το πλήρωμά του κατάφερε να διαχειριστεί αυτή την δύσκολη κατάσταση, παρότι μάλιστα το πίσω φτερό του αεροσκάφους προσέκρουσε στον δρόμο. Όλοι οι επιβαίνοντες βγήκαν υγιείς από το αεροσκάφος.
Ωστόσο η πρόσκρουση ήταν απότομη, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του ένας εκ των ψυχραιμότερων επιβατών.

Πηγή: iefimerida.gr