Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το νεκρό βρέφος στο Παίδων - Εξετάζονται και άλλα παιδιά

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το νεκρό βρέφος στο Παίδων - Εξετάζονται και άλλα παιδιά

Και τα άλλο δυο παιδιά, αδέρφια του νεκρού βρέφους, εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται, καθώς ιατροδικαστής εντόπισε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στο μωρό. Η υπόθεση όσο περνάνε οι ημέρες εξελίσσεται σε θρίλερ.

Στις πρώτες συζητήσεις που είχαν μέσω διερμηνέα με τους αστυνομικούς το ζευγάρι, δεν θέλησε να πει πολλά. Έδειχναν να μην είναι επηρεασμένοι απο το γεγονός και να μην δίνουν επαρκείς απαντήσεις στους αστυνομικούς για το τι πραγματικά συνέβαινε στο διαμέρισμα του Ζωγράφου.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανηλίκων δεν δείχνουν να βιάζονται, θέλουν να ψάξουν σε βάθος την υπόθεση και να εξετάσουν όλα τα σενάρια για να φθάσουν στην πραγματική εκδοχή των πραγμάτων. Εξετάζουν ακόμη και το σενάριο, σύμφωνα με γιατρούς του Αγλαϊα Κυριακού, τα σημάδια που εντόπισε ο ιατροδικαστής στο βρέφος να οφείλονται στη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε.

Την ίδια ώρα προσπαθούν να σχηματίσουν το προφίλ της συγκεκριμένης οικογένειας. Το ζευγάρι των Σύρων ήρθε στην Ελλάδα πριν απο δύο χρόνια, είχε τρία παιδιά, δύο δίδυμα κοριτσάκια 11 μηνών εκ των οποίων το ένα με νοητική υστέρηση που χθες άφησε την τελευταία του πνοή και ένα αγοράκι δυόμισι ετών, τα οποια δεν είχαν προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς δεν εργάζονταν και ζούσαν με την αρωγή ΜΚΟ. Παραλληλα ψάχνουν το προφίλ του άλλου ζευγαριού που φιλοξενούσαν στο διαμέρισμα του Ζωγραφου που φέρεται να είχε μισθώσει η ΜΚΟ έτσι ώστε να διάπιστώσουν αν είχαν κάποια εμπλοκή στην υπόθεση. Τελος και οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης ΜΚΟ, εξετάζονται έτσι ώστε να συγκεντρωθούν στοιχεία για την υπόθεση.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη με νεκρό βρέφος στο Παίδων: Φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου φιλοξενούνται οι γονείς του!

Φρίκη με το νεκρό βρέφος στο Παίδων. Στην δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από το διαμέρισμα που φιλοξενούνται οι γονείς του! Εντωμεταξύ στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του υπήκοοι Συρίας.

Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους 11 μηνών από τη Συρία διερευνά η Ασφάλεια Αττικής.

Το μωρό, σύμφωνα με πήγες από το «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής, στις 10, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ήταν χωρίς σφυγμό και απνοϊκό. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στη διάρκεια της αντιμετώπισης του περιστατικού, οι γιατροί είδαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και ενημέρωσαν την αστυνομία. Στη συνέχεια κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το άτυχο βρέφος και αναμένεται να παραδώσει την έκθεσή του.Σοκ είχε προκαλέσει πρόσφατα και η είδηση θανάτου ενός βρέφους στην Πάτρα.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα που διέμεναν οι γονείς του βρέφους:

βρέφος παίδων

νεκρό βρέφος