Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό της Τσικνοπέμπτης - Δυσάρεστα τα νέα

Η ανάλυση του μετεωρολόγου

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό της Τσικνοπέμπτης - Δυσάρεστα τα νέα

Σε λίγες ημέρες από σήμερα θα έχουμε Τσικνοπέμπτη, με τι καιρό όμως θα ψήσουμε; Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε μέσα από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ και όπως είπε τα νέα και για την συγκεκριμένη ημέρα, είναι δυσάρεστα.

Αναμένεται επιδείνωση και ο έμπειρος μετεωρολόγος έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στην Ελλάδα μέχρι και την Πέμπτη.

Ο καιρός θα επιδεινωθεί την Τσικνοπέμπτη κι έτσι θα χαλάσει σε αρκετούς τα σχέδια για το παραδοσιακό ψήσιμο των κρεατικών. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα. Ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία - Που θα βρέξει;

Αλλάζει ξανά την Δευτέρα ο καιρός - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί καθημερινά τους πολίτες για τα καιρικά φαινόμενα, μέσα από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ! Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης μίλησε για αλλαγή του καιρού από Δευτέρα και Τρίτη!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρθηκε στο βαρομετρικό χαμηλό, που έρχεται από την κεντρική Ευρώπη, με τις χιονοπτώσεις να πέφτουν πάνω από τα 1.300 μέτρα, ενώ οι βροχές θα ξεκινήσουν στην χώρα από τα βορειοδυτικά, φτάνοντας στην υπόλοιπη Ελλάδα. Οι άνεμοι θα βρεθούν στα 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία μέγιστα στους 17 βαθμούς.

Στην Αττική από το βράδυ θα ενταθούν τα φαινόμενα, όπως και στη Θεσσαλονίκη. Στην πρωτεύουσα, οι άνεμοι θα πνεύσουν στα 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα βρεθεί έως και στους 7-15 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 7-12, με τους ανέμους στα 4-5 μποφόρ.

Το Σάββατο (15/2) θα σημειωθούν στην ουσία μπόρες, αλλά πολύ έντονος θα είναι στα 8-9 μποφόρ ο βοριάς, ενώ από Κυριακή (16/2) ο καιρός ανοίγει, με τα φαινόμενα να εξασθενούν τη Δευτέρα (17/2) και την Τρίτη (18/2) η θερμοκρασία να ανεβαίνει.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου: