Αίσχος! Η σκυλίτσα του κουνούσε την ουρά και αυτός την πυροβόλησε εν ψυχρώ

Το περιστατικό είναι τουλάχιστον αισχρό...

Αίσχος! Η σκυλίτσα του κουνούσε την ουρά και αυτός την πυροβόλησε εν ψυχρώ

Τουλάχιστον αισχρό μπορεί να χαρακτηριστεί το περιστατικό που έγινε στο Σχηματάρι, όπου ένας άντρας πυροβόλησε εν ψυχρώ μια σκυλίτσα. Μάλιστα το άτυχο ζώο του κουνούσε την ουρίτσα του σύμφωνα και με ανάρτηση που έγινε και γνωστοποίησε το εν λόγω συμβάν.

Κάνουμε σίγουρα βήματα προς το να έχουμε την συμπεριφορά που αρμόζει απέναντι στα ζώα όμως περιστατικά όπως και αυτό μας δείχνουν ότι έχουν πολλά να γίνουν ακόμα προς αυτή την κατεύθυνση. Το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα και με την ανάρτηση που έγινε κυρία που έκανε γνωστή την φρικαλεότητα έγινε στο Σχηματάρι. Όπως περιγράφει η εν λόγω γυναίκα ένας άντρας "σταμάτησε δίπλα στη σκυλίτσα με το όχημα του και την πυροβόλησε στα 2μετρα ενώ η σκυλίτσα του κουνουσε την ουρά". Όπως αναφέρεται ακόμα πρόκειται για την Λίζα, ένα αδέσποτο σκυλάκι που βρίσκεται στην περιοχή. Να πούμε ότι ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές τις οποίες κάλεσε αυτόπτης μάρτυρας.

Τα ζώα αξίζουν την καλύτερη μεταχείριση και οφείλουμε να τα προστατεύουμε. Μάλιστα ένα γλυκίτατο σκυλάκι ψάχνει σπίτι αν θες να βοηθήσεις.

Δείτε την ανάρτηση που έγινε για το αισχρό περιστατικό - Πυροβόλησε το σκυλάκι εν ψυχρώ

Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έγινε στο Facebook η γυναίκα περιγράφει το σκηνικό ενώ καλεί τον κόσμο να το αναδημοσιεύσει. Όπως αναφέρει ευτυχώς το σκυλάκι ζει αλλά μπορεί αν χρειαστεί χειρουργείο. Χαρακτηριστικά λοιπόν αναφέρεται στην ανάρτηση:

"ΠΥΡΟΒΌΛΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΏ ΣΚΥΛΊΤΣΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ!
Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΊΤΑΙ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΣΤΟ Α.Τ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ!

ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΦΏΡΩ!
Σταμάτησε δίπλα στη σκυλίτσα με το όχημα του και την πυροβόλησε στα 2μετρα ενώ η σκυλίτσα του κουνουσε την ουρά!
Η Λιζα,είναι χρόνια αδεσποτακι του χωριου,που έχει εμβολιαστει,στειρωθει και τσιπαριστει με το πρόγραμμα του Δημου Ταναγρας.Τοσο φιλική που το καθημερινό της πρόγραμμα ήταν να πηγαίνει τα παιδιά του Γυμνασίου στο Σχολείο.Ο αυτόπτης μάρτυρας δε δίστασε επί τοπου να καλέσει την αστυνομία και ενώ ο δραστης πήγε να απομακρυνθεί,συνεληφθει από τους αστυνομικούς που έδρασαν άμεσα!
Μετέφεραν το ζώο με το περιπολικό στην κτηνίατρο του χωριού,σε κατασταση σοκ κ μια μεγάλη τρύπα στα πλευρα.
Διενεργηθηκαν ακτινογραφιες και χορηγήθηκαν ισχυρά παυσιπονα!Η κατάσταση της μικρης στα επομενα 24ωρα θα κρινει αν χρειαστεί χειρουργείο για αφαιρεση του βληματος,πιθανότητα περιτονιτιδας!

Η κατάσταση θεωρείται κρίσιμη! Κλήθηκε ο Δήμος που είναι υπεύθυνος για τα αδέσποτα του και μέχρι στιγμής δεν μας έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση αν θα αναλάβουν τα κτηνιατρικα έξοδα του ζώου(θα καλέσουμε πάλι από Δευτερα).
Θα ζητηθεί αντίγραφο από τη δικογραφία,για να δούμε αν έπραξαν με τα πρόστιμα όπως προβλέπει ο νόμος!
Και εμείς θα παραστουμε με φωτογραφικό υλικό αν μας ζητηθεί,για τα ζώα που έχουν βρεθεί πυροβολημενα και πεθαμένα, κατά καιρους σε αυτο το τραγικο χωριό.
Το όνομα του δράστη δεν μπορεί να κοινοποιηθει,αλλά θέλω να ελπίζω ότι θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει!
ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΌΤΗΤΑ Η ΑΠΟΤΡΌΠΑΙΑ ΠΡΆΞΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΖΏΩΝ!

● ΜΙΛΆΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΏΑ!
● ΓΙΝΌΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΉ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΟΥΣ!"