Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας μετά από τροχαίο σοκ

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας μετά από τροχαίο σοκ

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας με αποτέλεσμα να επικρατούν ουρές χιλιομέτρων με τους οδηγούς των αυτοκινήτων να ταλαιπωρούνται. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στη λεωφόρο Κηφισού το μεσημέρι της Δευτέρας στο ρεύμα προς Κηφισιά στο ύψος του σταθμού των ΚΤΕΛ. Κατά τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο ανετράπη χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια.

Τροχαίο Αθηνών Λαμίας

Περισσότερα σε λίγο...

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε γίνει ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό! Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο οδηγός!

Τροχαίο - σοκ στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας: Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο!

Στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας έγινε ένα τροχαίο που προκαλεί σοκ με ένα φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο!

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το πολυτελές αυτοκίνητο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Ευτυχώς, σαν από θαύμα, κανένας από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και το φορτηγό δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Λόγω της σύγκρουσης στο σημείο καταγράφονται καθυστερήσεις μικρής διάρκειας.

Τροχαίο σοκ στην Βούλα! Νεκρή 19χρονη και σε κρίσιμη κατάσταση μια 25χρονη κοπέλα!

Νεκρή κατέληξε μια 19χρονη κοπέλα μετά από ένα τροχαίο σοκ που συνέβη στην Βούλα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μια 25χρονη κοπέλα!

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με μια 19χρονη κοπέλα νεκρή και μια 25χρονη σοβαρά τραυματισμένη, σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Βούλα.

Ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και να τραυματιστεί βαριά η οδηγός, 25 ετών, η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Τροχαία, στο Ασκληπιείο Βούλας, παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε.

τροχαίο Βούλα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη έχει μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στον Ευαγγελισμό.

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, που εξετάζει ως πιθανότερα αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα.

Ενώ, εχθές το βράδυ υπήρξε ακόμη ένα τροχαίο στην Κομοτηνή με δυο νεκρούς!