Ημαθία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση; Αυτά είναι τα αίτια θανάτου του 2χρονου κοριτσιού!

Το κορίτσι εντόπισε χωρίς αισθήσεις η μητέρα του!

Ημαθία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση; Αυτά είναι τα αίτια θανάτου του 2χρονου κοριτσιού!

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το 2χρονο κοριτσάκι που πέθανε στην Ημαθία; Ποια είναι τελικά τα αίτια του θανάτου του; Το παιδί βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του η μητέρα του τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο σπίτι τους.

Παθολογικά είναι τα αίτια θανάτου του δίχρονου παιδιού από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε ο εφημερεύων ιατροδικαστής, το παιδί -κατά την ιατροδικαστική εξέταση- ήταν «χωρίς κακώσεις και χωρίς ίχνη κακοποίησης και τα αιτία θανάτου του είναι παθολογικά»

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι εντόπισε η μητέρα του, χωρίς τις αισθήσεις του, τα ξημερώματα της Κυριακής. Άμεσα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια στο γενικό νοσοκομείο Ημαθίας, όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.Το γεγονός αυτό θυμίζει την υπόθεση με το βρέφος που πέθανε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Έκτακτο - Νεκρό 2 ετών κοριτσάκι στην Ημαθία

Πριν λίγο «έσκασε» η έκτακτη είδηση πως νεκρό είναι ένα παιδί 2 ετών στην περιοχή της Βέροιας. Το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή αφού πρώτα το είχαν μεταφέρει οι γονείς του στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, η σορός του άτυχου κοριτσιού μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του και θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Βρέθηκε 3χρονο παιδάκι νεκρό μέσα στα σκουπίδια!

Φρίκη επικρατεί στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, καθώς βρέθηκε 3χρονο παιδάκι νεκρό μέσα στα σκουπίδια.

Το άψυχο σώμα της ανασύρθηκε από τον κάδο των απορριμάτων και σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να ανήκει στην Kamille McKinney, που είχε εξαφανιστεί πριν 10 μέρες.

Βρέθηκε 3χρονο παιδάκι νεκρό μέσα στα σκουπίδια

Η Derick Brown και ο Patrick Stallworth, ανακρίθηκαν από τις Αρχές την προηγούμενη εβδομάδα μετά την δημοσίευση πλάνων από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και την κατάθεση μαρτύρων, που τους τοποθετούν στο μέρος της εξαφάνισης.

Ο δικηγόρος του Stallworth ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση.

Βρέθηκε 3χρονο παιδάκι νεκρό μέσα στα σκουπίδια

Κως: Βρέθηκε νεκρό το αγοράκι που αγνοούνταν μετά την σύγκρουση βάρκας με φουσκωτό λιμενικού!

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω! Βρέθηκε νεκρό το αγοράκι που αγνοούνταν μετά την σύγκρουση βάρκας με φουσκωτό λιμενικού!

Τραγικές διαστάσεις παίρνει το θαλάσσιο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κω με φουσκωτό του Λιμενικού να συγκρούεται με βάρκα γεμάτη μετανάστες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό λίγο πριν τις 10 εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το ηλικίας περίπου 3 ετών αγόρι που βρέθηκε στη θάλασσα μετά τη σύγκρουση.

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί ζωντανός ο δεύτερος από τους τρεις αγνοούμενους - ένας άνδρας 28 ετών - ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον τρίτο αγνοούμενο.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με το Λιμενικό, η βάρκα με τους μετανάστες δεν είχε φώτα ναυσιπλοΐας με αποτέλεσμα οι χειριστές του φουσκωτού του ΛΣ που έκανε περιπολία να μην την αντιληφθούν και να επέλθει η σύγκρουση.

Από τη σύγκρουση τραυματιστηκαν 6 από τους μετανάστες και βρέθηκαν στο νερό τρία άτομα. Σημειώνεται ότι στη βάρκα επέβαιναν 34 άτομα.

Άμεσα στην περιοχή κλήθηκαν τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ελικόπτερο σούπερ πούμα και σκάφος της frontex. Όσοι περισυνελέχθηκαν μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κω, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του νησιού.

Οι έρευνες συνεχίζονται στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό του μοναδικού, πλέον, αγνοούμενου, ενώ στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών .

Πηγή: protothema.gr