Οικογενειακή τραγωδία στην Αυστραλία: Πατέρας και τρία παιδιά κάηκαν ζωντανοί στο αυτοκίνητό

Μια γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση

Οικογενειακή τραγωδία στην Αυστραλία: Πατέρας και τρία παιδιά κάηκαν ζωντανοί στο αυτοκίνητό

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Αυστραλία, καθώς πατέρας και τρια παιδιά καήκαν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητο τους, ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Πως συνέβη το σοκαριστικό αυτό περιστατικό;

Ασύλληπτη τραγωδία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όπου ένας πατέρας με τα τρία παιδιά του κάηκαν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους και μπήκαν μέσα, με την φωτιά να ξεσπάει αμέσως, κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες. Σύμφωνα με την Guardian, ο πατέρας και τα τρία παιδιά, όλα κάτω των 10 ετών, κάηκαν ζωντανοί, ενώ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση είναι η μητέρα των παιδιών, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Η φωτιά ξέσπασε στις 8:30 το πρωί (τοπική ώρα), με τους γείτονες να βγαίνουν έντρομοι έξω και να καλούν την πυροσβεστική. Κατάφεραν να βγάλουν την γυναίκα από το αυτοκίνητο, όπως και τα παιδιά, τα οποία ωστόσο ήταν νεκρά. Ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Μπρισμπέιν, Μαρκ Τόμπσον επιβεβαίωσε τους θανάτους, κάνοντας λόγο για μία από τις «πιο σκληρές εικόνες που έχω δει ποτέ». Εντωμεταξύ μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε και με 15 παιδιά που πέθαναν σε ορφανοτροφείο. Τι συνέβη;

Οι έρευνες για τα αίτια της φωτιάς συνεχίζονται, καθώς ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για περίπτωση αυτοκτονίας. Σύμφωνα με τους γείτονες, ακούστηκαν εκρήξεις από το αυτοκίνητο, καθώς και φωνές μέσα από αυτό. Ενας εκ των γειτόνων, ο Μάρεϊ Κάμπελ, είπε πως ακούστηκε έκρηξη, αλλά δεν είδε κανέναν να προσπαθεί να βγει από το όχημα. Σύμφωνα με τις αρχές, ένας γείτονας που προσπάθησε να σώσει την οικογένεια, υπέστη εγκαύματα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Νεκρή μια γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα

Τραγωδία σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο με μια γυναίκα να είναι νεκρή από μικρή φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της. Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος που ήταν γεμάτο καπνούς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Τραγωδία τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο καθώς οι πυροσβέστες που επιχείρησαν για την κατάσβεσή της ανέσυραν μια ηλικιωμένη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Θεοκλήτου.

Κατά πληροφορίες η γυναίκα, ηλικίας περίπου 65-70 ετών, εντοπίστηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος το οποίο ήταν γεμάτο καπνό με πηγές από την πυροσβεστική να μιλούν για μικρή φωτιά.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.Εκτός Ελλάδος, υπάρχουν φόβοι για αναζωπυρώσεις στην Αυστραλία και έχει χτυπήσει συναγερμός.

Τα αίτια για την τραγωδία διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter για τη φωτιά στον Νέο Κόσμο:

protothema.gr