Σοκ στην Αυστραλία: 'Εκαψε την γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά και αυτοκτόνησε

Έκαψε τα παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Αυστραλία: 'Εκαψε την γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά και αυτοκτόνησε

Σοκ προκάλεσε στην Αυστραλία η είδηση πως ένας 42χρονος άνδρας έκαψε την γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά και μετά αυτοκτόνησε. Τα παιδιά ήταν ηλικίας από έξι έως τεσσάρων χρονών και βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο τους.

Σοκαρισμένη παραμένει η Αυστραλία με την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία με θύματα μια 31χρονη γυναίκα και τα τρία της παιδιά. Δράστης ο σύζυγός της ο οποίος επίσης έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 42χρονος πρώην παίκτης Ράγκμπι περιέλουσε με βενζίνη το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε όλη η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου και έβαλε φωτιά. Ο ίδιος και τα τα τρία του παιδιά, η 4χρονη Λάινα, η 6χρονη Αλίγια και ο 3χρονος Τρέι, βρήκαν φριχτό θάνατο επί τόπου, ενώ η 31χρονη σύζυγός του κατέληξε 24 ώρες μετά. Μιας και μιλάμε για την Αυστραλία συγκίνηση προκάλεσαν και οι εικόνες που στρατιώτες αγκαλιάζουν και ταΐζουν κοάλα που διασώθηκαν από τις φωτιές

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε επίσημες δηλώσεις, ωστόσο, δεδομένου του ιστορικού του 42χρονου, θεωρείται ότι πρόκειται για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

iefimerida.gr

Οικογενειακή τραγωδία στην Αυστραλία: Πατέρας και τρία παιδιά κάηκαν ζωντανοί στο αυτοκίνητό

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Αυστραλία, καθώς πατέρας και τρια παιδιά καήκαν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητο τους, ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Πως συνέβη το σοκαριστικό αυτό περιστατικό;

Ασύλληπτη τραγωδία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όπου ένας πατέρας με τα τρία παιδιά του κάηκαν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους και μπήκαν μέσα, με την φωτιά να ξεσπάει αμέσως, κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες. Σύμφωνα με την Guardian, ο πατέρας και τα τρία παιδιά, όλα κάτω των 10 ετών, κάηκαν ζωντανοί, ενώ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση είναι η μητέρα των παιδιών, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Η φωτιά ξέσπασε στις 8:30 το πρωί (τοπική ώρα), με τους γείτονες να βγαίνουν έντρομοι έξω και να καλούν την πυροσβεστική. Κατάφεραν να βγάλουν την γυναίκα από το αυτοκίνητο, όπως και τα παιδιά, τα οποία ωστόσο ήταν νεκρά. Ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Μπρισμπέιν, Μαρκ Τόμπσον επιβεβαίωσε τους θανάτους, κάνοντας λόγο για μία από τις «πιο σκληρές εικόνες που έχω δει ποτέ». Εντωμεταξύ μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε και με 15 παιδιά που πέθαναν σε ορφανοτροφείο. Τι συνέβη;

Οι έρευνες για τα αίτια της φωτιάς συνεχίζονται, καθώς ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για περίπτωση αυτοκτονίας. Σύμφωνα με τους γείτονες, ακούστηκαν εκρήξεις από το αυτοκίνητο, καθώς και φωνές μέσα από αυτό. Ενας εκ των γειτόνων, ο Μάρεϊ Κάμπελ, είπε πως ακούστηκε έκρηξη, αλλά δεν είδε κανέναν να προσπαθεί να βγει από το όχημα. Σύμφωνα με τις αρχές, ένας γείτονας που προσπάθησε να σώσει την οικογένεια, υπέστη εγκαύματα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.