Έκτακτο: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Τραυματίστηκε αστυνομικός

Έκτακτο: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο κέντρο της ΑΘήνας καθώς σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Ειδικότερα ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε διμοιρία που βρισκόταν στο σημείο. Η ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στη διμοιρία που βρισκόταν στο σημείο για να συνδράμει σε επιχείρηση κλιμακίου της ΕΛΑΣ, που προχωρούσε στη σύλληψη μικροπωλητών.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι από το περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός. Εξαιτίας των επεισοδίων για λίγο επικράτησε κομφούζιο στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι και πριν λίγες ημέρες έκλεισαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε τι συνέβη!

Κάτι άλλαξε στο κέντρο της Αθήνας

Από το μηδέν αλλάζει η πλατεία Ομονοίας, με την ολοκλήρωση της να γίνεται με ταχείς ρυθμούς. Χθες το βράδυ, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το «παρών» στο γέμισμα του τεράστιου συντριβανιού που την κοσμεί.

«Ετοιμασίες στο φουλ», «Τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο», έγραψε μεταξύ άλλων στα instagram stories του ο δήμαρχος Αθηναίων, ποστάροντας τα βιντεάκια με τη διαδικασία γεμίσματος με νερό του συντριβανιού της πλατείας.

Εν τω μεταξύ, χθες, ο Κώστας Μπακογιάννης, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από την πλατεία και ενημέρωσε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή...», έγραψε χαρακτηριστικά.