Σοκ στο Ηράκλειο - Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην δουλειά του

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στο Ηράκλειο - Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην δουλειά του

Σοκ έχει προκληθεί στο Ηράκλειο με την είδηση πως άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην δουλειά του! Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ! Τι συνέβη ακριβώς στον 50χρονο και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν που συγκλόνισε την περιοχή;

Τέλος στη ζωή του, μέσα στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΗ, στην περιοχή της Φοινικιάς στο Ηράκλειο, έβαλε, ένας 50χρονος άνδρας, υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας απαγχονίστηκε, με το μακάβριο θέαμα να σοκάρει τους συναδέλφους του που τον εντόπισαν το πρωί.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Παράλληλα ενημερώθηκαν η αστυνομία και ο ιατροδικαστής. Σοκ ωστόσο είχε προκληθεί και με την είδηση πως νωρίτερα βρέθηκε άνδρας νεκρός στον Βόλο.

Ηράκλειο άνδρας απαγχονισμένος

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στη Νέα Μανωλάδα: Άνδρας από το Μπαγκλαντές, βρέθηκε απαγχονισμένος! Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκληθεί στη Νέα Μανωλάδα με την είδηση πως άνδρας από το Μπαγκλαντές, βρέθηκε απαγχονισμένος! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Με τον πιο τραγικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας σαραντάχρονος άνδρας στη Νέα Μανωλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του patrisnews.com, ο σαραντάχρονος – υπήκοος Μπαγκλαντές, βρέθηκε χθες το απόγευμα από ομοεθνείς του - οι οποίοι τον αναζητούσαν - απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με άλλους ομοεθνείς του στην περιοχή όπου και απασχολούνταν ως εργάτης γης.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στο Λιτόχωρο, όπου βρέθηκε άνδρας απαγχονισμένος.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στη Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση πως στη Λάρισα, ένας άτυχος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του από ένα δέντρο σε ηλικία μόλις 48 ετών!

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα larissanet.gr ο 48χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, ενώ ο λόγος που τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Πατέρας δύο παιδιών ο 48χρονος

Αμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου απλώς επιβεβαίωσε τον θάνατο του άνδρα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής ο 48χρονος από τη Λάρισα ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή: iefimerida.gr

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγες μέρες, ένας άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πηδώντας από μία γέφυρα στην Εθνική οδό!