Σπαραγμός για 25χρονο που πέθανε σε τροχαίο - Ψάχνουν τον οδηγό που τον εγκατέλειψε

Τον άφησε αβοήθητο

Σπαραγμός για 25χρονο που πέθανε σε τροχαίο - Ψάχνουν τον οδηγό που τον εγκατέλειψε

Τραγικές στιγμές ζει τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του νεαρού Νάσου Καρανίκα που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Σπαράζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα του στο Facebook.

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας ο οποίος πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα. Μάλιστα ο ασυνείδητος οδηγός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναζητείται από τις Αρχές.

Ειδικότερα βάσει των όσων αναφέρει δημοσίευμα του notia.gr ο νεαρός έχασε την ζωή του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, όταν παρασύρθηκε με την μοτοσυκλέτα του από διερχόμενο αυτοκίνητο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο οδηγός εγκατέλειψε τον νεαρό αλλά και το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο τον άτυχο νεαρό.

Νάσος Καρανίκας νεκρός τροχαίο

Το συνταρακτικό τροχαίο, βάσει των πληροφοριών, έγινε στην Βουλιαγμένης με τον ασυνείδητο οδηγό να προσκρούει σε άλλα δύο αμάξια, ένα εκ των οποίων ήταν σταθμευμένο, πριν τελικά χτυπήσει την μηχανή του άτυχου νεαρού.

Τώρα οι Αρχές αναζητούν τον οδηγό που εγκατέλειψε τον 25χρονο νεαρό. Την ίδια ώρα να πούμε ότι σπαρακτικό ήταν και το μήνυμα που άφησε στο Facebook ο πατέρας του 25χρονου ευχομένος του καλό ταξίδι. "Καλό σουβ ταξίδι αγαπημένο μου παιδί" έγραψε στην ανάρτησή του.

Να πούμε ότι ένα σοκαριστικό τροχαίο έγινε και και στη Θεσσαλονίκη πριν μερικές ημέρες με ένανα άντρα να παρασύρετε από 9 οχήματα!

Άντρας πέθανε σε τροχαίο - Σοκαριστικές εικόνες

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στο 65ο χιλιόμετρο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων. Στο ρεύμα προς Αθήνα ένας άνδρας κατέληξε νεκρός, αφού προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε προστατευτικό διάζωμα. Οι εικόνες από το σημείο και το αυτοκίνητο είναι σοκαριστικές.

Άγνωστος μέχρι στιγμής είναι ο λόγος του ατυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο, να περάσει σε πάρκινγκ και να αφήσει την τελευταία του πνοή. Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής .

Αφού τον απεγκλώβισαν, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.