Σοκ στην Σταμάτα: Μαχαίρωσαν άνδρα μέσα στο λεωφορείο

Ενέδρα θανάτου

Σοκ στην Σταμάτα: Μαχαίρωσαν άνδρα μέσα στο λεωφορείο

Σοκ επικρατεί στην Σταμάτα με την είδηση πως μαχαίρωσαν άνδρα μέσα στο λεωφορείο! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό που συγκλόνισε τους πάντες στην περιοχή;

Ενέδρα θανάτου σε ένα άνδρα αλβανικής υπηκοότητας είχαν στήσει δέκα άγνωστοι στην Σταμάτα Αττικής.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής. Όταν το λεωφορείο 509, έφτασε στη στάση Ζάννειο, οι δέκα στον αριθμό άγνωστοι δράστες, εισέβαλαν στο εσωτερικό του λεωφορείου, κατευθύνθηκαν προς το άτομο και το τραυμάτισαν με μαχαίρι, χωρίς να πειράξουν ούτε τον οδηγό, ούτε τους υπόλοιπους επιβάτες.

Όπως ήταν φυσικό οι επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο λεωφορείο τρομοκρατήθηκαν. Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο, όπου γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με μαχαίρι! Τι συνέβη ακριβώς;

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σοκ ωστόσο είχε προκληθεί και στην Ηλεία όπου μαχαίρωσαν μαθητή μέσα στο σχολείο

Πανικός επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ηλεία! Μαχαίρωσαν μαθητή στο σχολείο του! Το περιστατικό συνέβη στην Αμαλιάδα!

Χαμός στο σχολείο με αστυνομικούς και ασθενοφόρο να φτάνουν ταχύτατα. Διακόπηκαν τα μαθήματα στο λύκειο της Ηλείας. Σε εξέλιξη οι έρευνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς», το περιστατικό σημειώθηκε στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ενώ ο μαθητής που μαχαιρώθηκε είναι 15 ετών.

Ανείπωτη τραγωδία! Αυτοκτόνησαν μαζικά δεκάδες μαθητές!

Κατά τις ίδιες πηγές, ο νεαρός μαθητής από την Αμαλιάδας φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη. Στο σχολείο αυτή την ώρα έχουν σπεύσει αστυνομικοί.

Από καβγά με συμμαθητή του στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας
Αστυνομική πηγή ανέφερε στο iefimerida.gr ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:15 στο προαύλιο του Λυκείου Αμαλιάδας. Ολα ξεκίνησαν από τη λογομαχία ανάμεσα σε δυο νεαρούς μαθητές, ηλικίας 15 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους δυο νεαρούς έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 15χρονο. Κατά την ίδια πηγή, τα κυρίως τραύματα έχουν προκληθεί στην ωμοπλάτη και στο χέρι (αγκώνας).

Η αστυνομία αναφέρει, με κάθε επιφύλαξη, ότι ο 15χρονος πιθανότατα δεν κινδυνεύει.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο της Αμαλιάδας σε λίγο μόνο στο iefimerida.gr
Οι δημοσιογράφοι του iefimerida.gr παρακολουθούν καθημερινά την επικαιρότητα και τις εξελίξεις τόσο στο εθνικό όσο και στο διεθνές πεδίο και με άμεσο και έγκυρο ρεπορτάζ ενημερώνουν τους αναγνώστες.


Πηγή: iefimerida.gr