Νεκρός 23χρονος στην Κρήτη - Ο μαρτυρικός θάνατος με λεπτομέρειες

Σοκάρουν τα όσα έχουν γίνει γνωστά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νεκρός 23χρονος στην Κρήτη - Ο μαρτυρικός θάνατος με λεπτομέρειες

Σοκάρει ο μαρτυρικός θάνατος που βρήκε ένας 23χρονος στην Κρήτη! Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και ο νεκρός άντρας, εντοπίστηκε το πρωί σε παραλία. Ο 23χρονος που ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον Άγιο Νικόλαο, δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν, όπως λένε τα δικά του άτομα.

Δυστυχώς, εντοπίστηκε νεκρός και πολύ κοντά στο πτώμα οι αρχές εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έφερε τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του λαιμού.

Το πτώμα, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε ιατροδικαστής, μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό εργαστήριο, για νεκροψία νεκροτομή. Σε δηλώσεις του ένας από τους συμπατριώτες του που έφτασε στο σημείο του εγκλήματος και τον αναγνώρισε, ανέφερε ότι ο 23χρονος ήταν ένας εργατικός και φιλήσυχος νέος που δεν είχε μέχρι σήμερα δώσει αφορμή πρόκλησης έντασης.Να τονίσουμε ότι συγκλόνισε νωρίτερα και ο θάνατος ενός νέου παιδιού στην Βουλιαγμένη. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νεκρός και ο λυράρης από την Κρήτη Κωνσταντίνος Δασκαλάκης - Οι λεπτομέρειες για τον θάνατό του

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, γνωστός σε όλους ως Κριλόκωστας. Ο Ζαριανός λυράρης ήταν αγαπητός από πολλούς και η είδηση του θανάτου του, βύθισε σε πένθος τους δικούς του, αλλά και τους θαυμαστές.

Ο Κριλόκωστας, έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του στη Γερμανία, ενώ με τη λύρα του διασκέδασε πολλές γενιές κρητών της Γερμανίας, ενώ συνεργάστηκε και με μεγάλα ονόματα της κρητικής μουσικής εντός Ελλάδος.

Έφυγε στα 74 του χρόνια, αφήνοντας πίσω μια μεγάλη παρακαταθήκη. Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ζαρό, την Κυριακή 23/02 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Ωστόσο, θρήνος επικράτησε και με την είδηση πως πέθανε πρόσφατα διάσημη σκιτσογράφος και μορφή των κόμικς, σκορπίζοντας θλίψη παγκοσμίως.

Πέθανε Κωνσταντίνος Δασκαλάκης