Τροχαίο στην Γλυφάδα: Παραδόθηκε ο οδηγός που σκότωσε τον 25χρονο

Μετά από τρεις ημέρες εξαφάνισης παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο στην Γλυφάδα: Παραδόθηκε ο οδηγός που σκότωσε τον 25χρονο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το τροχαίο στην Γλυφάδα, καθώς παραδόθηκε ο οδηγός που σκότωσε τον 25χρονο! Τι λένε οι νέες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε το Πανελλήνιο;

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του. Την εμφάνισή του είχαν προαναγγείλει αστυνομικές πηγές που δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί.

Ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό. Δείτε επίσης αναλυτικά ποιος ήταν ο οδηγός - υπεύθυνος για τον θάνατο του νεαρού.

Πριν παραδοθεί ο οδηγός δείτε το ιστορικό της υπόθεσης που προκάλεσε σπαραγμό για τον 25χρονο που πέθανε σε τροχαίο

Τραγικές στιγμές ζει τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του νεαρού Νάσου Καρανίκα που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Σπαράζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα του στο Facebook.

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη ο 25χρονος Νάσος Καρανίακς ο οποίος πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα. Μάλιστα ο ασυνείδητος οδηγός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναζητείται από τις Αρχές.

Ειδικότερα βάσει των όσων αναφέρει δημοσίευμα του notia.gr ο νεαρός έχασε την ζωή του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, όταν παρασύρθηκε με την μοτοσυκλέτα του από διερχόμενο αυτοκίνητο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο οδηγός εγκατέλειψε τον νεαρό αλλά και το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο τον άτυχο νεαρό.

τροχαίο Βουλιαγμένης

Το συνταρακτικό τροχαίο, βάσει των πληροφοριών, έγινε στην Βουλιαγμένης με τον ασυνείδητο οδηγό να προσκρούει σε άλλα δύο αμάξια, ένα εκ των οποίων ήταν σταθμευμένο, πριν τελικά χτυπήσει την μηχανή του άτυχου νεαρού.

Τώρα οι Αρχές αναζητούν τον οδηγό που εγκατέλειψε τον 25χρονο νεαρό. Την ίδια ώρα να πούμε ότι σπαρακτικό ήταν και το μήνυμα που άφησε στο Facebook ο πατέρας του 25χρονου ευχομένος του καλό ταξίδι. "Καλό σουβ ταξίδι αγαπημένο μου παιδί" έγραψε στην ανάρτησή του.

Να πούμε ότι ένα σοκαριστικό τροχαίο έγινε και και στη Θεσσαλονίκη πριν μερικές ημέρες με ένανα άντρα να παρασύρετε από 9 οχήματα!