Σεισμός 5,7 Ρίχτερ - Πού «χτύπησε» ο Εγκέλαδος;

Σε πανικό οι κάτοικοι!

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ - Πού «χτύπησε» ο Εγκέλαδος;

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο και έχουμε αναλυτικά το πού «χτύπησε» ο Εγκέλαδος! Η ανακοίνωση έγινε από το το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), αν και η Τουρκία και το Ιράν ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα.

Ο σεισμός είχε βάθος 5 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το EMSC. Το δημόσιο τουρκικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο TRT World μετέδωσε πως έγινε αισθητός σε 43 χωριά στην Τουρκία. Να τονίσουμε πως ο σεισμός έγινε νωρίς σήμερα το πρωί την περιοχή των συνόρων της Τουρκίας με το Ιράν.

"Εστάλησαν ομάδες διάσωσης. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για ζημιές ούτε για νεκρούς στην περιοχή, η οποία βρίσκεται στην ιρανική επαρχία του Δυτικού Αζερμπαϊτζάν και δεν είναι κατοικημένη", δήλωσε Ιρανός αξιωματούχος στην κρατική τηλεόραση. Πριν 3 μέρες, είχε γίνει κι άλλος σεισμός στην Ελλάδα - Δείτε σε ποιο μέρος!

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ! Που «χτύπησε» ο Εγκέλαδος;

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά. Που «χτύπησε» ο Εγκέλαδος και τρομοκράτησε τους κατοίκους και των γύρο περιοχών;

Η συγκεκριμένη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στις 03:26 είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ στην ρουμανική περιφέρεια.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν σε βάθος 121 χιλιομέτρων, σύμφωνα με στοιχεία με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Ερευνας και Ανάπτυξης Γεωφυσικής(INCDFP), μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Agerpres».

Ο σεισμός προκάλεσε αναστάτωση και έγινε αισθητός στο Βουκουρέστι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για απώλειες ή υλικές ζημιές. Ο σεισμός έγινε αισθητός και σε ορισμένες περιοχές της βορειοανατολικής Βουλγαρίας, όπως στο Ρούσε, το Σούμεν και το Βέλικο Τίρνοβο.

Και στην Ελλάδα σημειώθηκε σεισμός με επίκεντρο την Κάρπαθο.

Newsroom Αθήνα 9,84