Θρήνος στην Εύβοια: Νεκρή από ανορεξία 24χρονη δασκάλα - Τι λέει ο σύντροφός της

Μεγάλη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στην Εύβοια: Νεκρή από ανορεξία 24χρονη δασκάλα - Τι λέει ο σύντροφός της

Θρήνος επικρατεί στην Εύβοια με την είδηση πως βρέθηκε νεκρή από ανορεξία 24χρονη δασκάλα! Τι λέει ο σύντροφός της για το περιστατικό που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και τι την οδήγησε εκεί;

Η μητέρα της 24χρονης είπε ότι η κόρης της τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου, «Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το αποδεχτώ ότι έχασα το παιδί μου. 11 παρά τέταρτο με παίρνει κάποια κυρία από την εντατική και μου λέει ‘κυρία μου η κόρη σας δεν θα τη βγάλει, τη νύχτα παθαίνει συνεχείς ανακοπές’. Τους είπα ‘κάντε κάτι γιατί είναι μόλις 24 ετών, προσπαθήστε».

Και συνεχίζει λέγοντας, «Η όμορφη Γιολάντα δεν ξυπνά πια κοντά στους γονείς της. Τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια δεν θα ξανααντικρίσουν τη δίδυμη αδελφή της. Ήταν πάντα ένα αδύνατο κορίτσι, είχε φτάσει 42 κιλά, αλλά έτρωγε κανονικά τα προηγούμενα χρόνια. Όταν εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου για να κάνει την θεραπεία της, ήταν 29 κιλά και άρχιζε να κόβει σταδιακά το φαγητό μέχρι που σιτιζόταν μόνο με καραμέλες και με τσίχλες».

Τι λέει ο σύντροφος της 24χρονης δασκάλας που πέθανε από ανορεξία

Ο σύντροφός της μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε, «To να φάει δεν ήταν για την ίδια προτεραιότητα. Την πίεζα για να φάει όταν πηγαίναμε έξω. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και νόμιζε ότι ήταν διπλή από ότι ήταν στην πραγματικότητα.

Μου έλεγε ψέματα ότι έτρωγε αλλά ήμουν στη δουλειά και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Όταν κατάλαβα ότι με κοροϊδεύει μίλησα στη μητέρα της. Έλεγε όμως και σε εκείνη ψέματα. Τον τελευταίο καιρό μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά. Μου υποσχόταν ότι θα τρώει και θα αλλάξει αλλά δυστυχώς έκανε τα ίδια. Την πιέζαμε να φάει και γινόταν επιθετική».

Η ανορεξία ωστόσο μπορεί να "χτυπήσει" ανά πάσα στιγμή τον οποιοδήποτε. Πασίγνωστη Ελληνίδα μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της λέγοντας, «Έτρωγα ένα μπισκότο ανά τρεις μέρες».