Τροχαίο στη Γλυφάδα: Ραγδαίες εξελίξεις με την συνοδηγό

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο στη Γλυφάδα: Ραγδαίες εξελίξεις με την συνοδηγό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το τροχαίο στη Γλυφάδα και την υπόθεση του 25χρονου που έχασε την ζωή του. Τι λένε οι νέες πληροφορίες για την συνοδηγό της corvette που σκότωσε τον νεαρό;

Εντοπίστηκε η γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός στην μαύρη Corvette. Η συνοδηγός είχε επίσης εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν επίσης ότι αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας στους αξιωματικούς της Τροχαίας Ελληνικού.

Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης «Corvette», ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσικλετιστή, θα πάθετε πλάκα με το ποιος είναι, αφέθηκε ελεύθερος, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίστηκε χθες βράδυ στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη «Corvette», τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ.Καρανίκας, μετά την εμφάνιση του 40χρονου δράστη Κυριάκου Κουκουλομάτη στην Τροχαία, είπε μεταξύ άλλων: «Πήρα τεράστια δύναμη με αυτό που συνέβη χθες γι΄αυτό τον δολοφόνο. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι δολοφόνος. Το χειρότερο που είπε είναι ότι δεν κατάλαβα τι έκανα. Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε; Ότι τρακάρισε ένα ντουβάρι, γιατί μας κοροϊοδεύει; Όταν ένας άνθρωπος παθαίνει σοκ δεν κινείται έτσι…βγαίνει από το αυτοκίνητο και σωριάζεται στο έδαφος … Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε. Αν ερχόταν ασθενοφόρο νωρίς, αν καθόταν εκεί, το παιδί μου μπορεί να ζούσε.

Μιλώντας για το παιδί του που τόσο άδικα έχασε, ο κ.Καρανίκας είπε: «Ο Νάσος ήταν ένα παιδί σεβάσμιο, κοινωνικό και για να το διαπιστώσετε μπορείτε να ρωτήσετε όλη την Ηλιούπολη. Θέλω δικαίωση, δεν θέλω να δω αυτόν τον δολοφόνο. Αυτές τις οικογένειες δεν τις ενδιαφέρει καν ο πόνος ή αν σκότωσαν παιδί. Αυτοί έχουν μάθει να κάνουν τα πάντα με τα λεφτά, δεν έχουν αισθήματα. Πήρα δύναμη γιατί χθες τον έπιασαν. Ημουν σε αναμμένα κάρβουνα και έλεγα δεν θα μπορέσουν να τον πιάσουν. Η μητέρα του δεν έχει συνέλθει ακόμα. Θέλω να είστε μαζί μου, να μην κρυφτεί το θέμα. Ο Θανάσης μου μού φωνάζει, μου δίνει δύναμη».

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Αναζητούν το αυτοκίνητο με το οποίο έκανε κόντρα η Corvette

Καθέ πτυχή της τροχαίου στη Γλυφάδα που κόστισε την ζωή του 25χρονου ψάχνουν οι αρχές, για αυτό αναζητούν το αυτοκίνητο με το οποίο έκανε κόντρα η Corvette, αλλά και την συνοδηγό του 40χρονου άντρα που προκάλεσε το ατύχημα.

Κάθε πτυχή της υπόθεσης με τη μοιραία μαύρη Corvette που «πήρε» τη ζωή του 25χρονου Νάσου Καρανίκα, προσπαθούν να φωτίσουν οι αρχές.

Ποια ήταν η νεαρή συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος; Ποιος είναι ο οδηγός του άλλου οχήματος με το οποίο έκανε κόντρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα και χάνοντας τον έλεγχο του σπορ αυτοκινήτου; Και τέλος ποιος ήταν ο φίλος του 40χρονου που ακολουθούσε τη μαύρη Corvette, τον «μάζεψε» από το σημείο και τον εξαφάνισε;

Τα ερωτήματα που ζητούν επίμονα απαντήσεις αγγίζουν και το 1ο Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, το οποίο αν και γνώριζε από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του οδηγού, τη διεύθυνση κατοικίας και εργασίας του, δεν κατάφερε ποτέ να τον συλλάβει αφού ο 40χρονος παραδόθηκε μόνος του, τέσσερις ημέρες μετά, συνοδεία της δικηγόρου του. Αξίζει δε, να επισημανθεί ότι από το υπουργείο, αν και ζητήθηκε άμεσα η διερεύνηση της υπόθεσης καθώς ήταν μια ιστορία που άγγιξε την κοινή γνώμη, υπήρξαν από την πλευρά της Τροχαίας σοβαρές αστοχίες.Δείτε αναλυτικά και ποιος είναι ο 40χρονος οδηγός

Η υπόθεση, λένε ανώτατοι αξιωματικοί, θα ψαχτεί μέχρι τέλους έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες στον οδηγό της Corvette αλλά και σε αυτούς που τον βοήθησαν καθώς είναι αδιανόητο το 2020, στην καρδιά της πρωτεύουσας να λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές αφορούν όχι μόνο στην ανωμοτί κατάθεση του 40χρονου, αλλά και σε υλικό απο βίντεο και κάμερες που κατέγραψαν το σκηνικό και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.

Όμως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε άμεσα όπως και θα έπρεπε ο υπαίτιος αυτής της τραγωδίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, έχει ως αποτέλεσμα να μην μάθουμε ποτέ αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το επόμενο στάδιο αφορά στις ποινικές διώξεις που θα ασκήσει ο εισαγγελέας σε βάρος του οδηγού, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί ως κατηγορούμενος στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης.

protothema.gr