Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε παρέλαση καρναβαλιστών στην Γερμανία

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε παρέλαση καρναβαλιστών στην Γερμανία

Σοκ επικρατεί στην Γερμανία με την είδηση πως αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ανθρώπους σε παρέλαση καρναβαλιστών. Στην πόλη Βολκμάρσεν, στην Κασέλ, έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές. Αρκετοί άνθρωποι φέρονται ότι τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με γερμανικά Μέσα ενημέρωσης, άνθρωποι μαζεύτηκαν κοντά σε ένα κατάστημα για να δουν την παρέλαση όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος.

Περισσότερα σε λίγο...

Σοκ επικράτησε και την Μεσσηνία, όταν αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό

Σοκ επικρατεί στην Μεσσηνία με την είδηση πως αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό και υπήρξαν τραυματίες! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες και ποια η κατάσταση των ανθρώπων;

Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες!

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας νοσηλεύονται τρία άτομα, που ενεπλάκησαν σε τροχαίο, νωρίτερα, έξω από την Καρδαμύλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό. Με τον απεγκλωβισμό τους κρίθηκε απαραίτητη οι μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύονται χωρίς όμως να διατρέχουν πλέον κάποιο κίνδυνο.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στη Λαμία με αυτοκίνητο που κατέληξε σε γκρεμό!

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό και στην Θεσπρωτία

Θρήνος επικρατεί στην Θεσπρωτία μετά την είδηση πως άνδρας έπεσε στον γκρεμό κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητο και πέθανε.

Ενας 66χρονος οδηγός επιβιβάστηκε στο IXE όχημά του μαζί με την 85χρονη μητέρα του και ενώ έκανε όπισθεν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, έσπασε προστατευτικό κιγκλίδωμα και κατέληξε σε γκρεμό βάθους περίπου 5 μέτρων, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr.

Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα απεγκλωβίζοντας δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του τον οδηγό και τραυματισμένη την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Φιλιατών. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνά το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας.