Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ξενοδοχείο στα Κανάρια Νησιά

Νέο κρούσμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ξενοδοχείο στα Κανάρια Νησιά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό, μιας και έγινε γνωστό πως ολόκληρο ξενοδοχείο στα Κανάρια Νησιά τέθηκε σε καραντίνα. Τι λένε οι νέες πληροφορίες και τι συμβαίνει με το νέο κρούσμα;

Οι ισπανικές υγειονομικές αρχές δεν επιβεβαίωσαν άμεσα την πληροφορία, αλλά ανέφεραν ότι εκατοντάδες τουρίστες και προσωπικό του ξενοδοχείου υποβάλλονται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν μολυνθεί.

“Ελέγχουμε όσους ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή, περιλαμβανομένων όσων βρίσκονται στο ξενοδοχείο”, δήλωσε μια εκπρόσωπος της περιφερειακής διεύθυνσης του υπουργείου Υγείας της Ισπανίας στα Κανάρια Νησιά.

Μιας και μιλάμε για τον ιό, εσείς ακούσατε τι ανακοίνωσε η Aegean σχετικά με τον θανατηφόρο κορωνοϊό και τα τελευταία κρούσματα;

Πριν την είδηση για για το ξενοδοχείο που τέθηκε σε καραντίνα στα Κανάρια Νησιά έγινε γνωστό πως πασίγνωστος ηθοποιός εγκλωβίστηκε λόγω Κορωνοϊού

Είδηση σοκ προκλήθηκε στον χώρο της showbiz με την είδηση πως βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ξενοδοχείο πασίγνωστος ηθοποιός λόγω Κορωνοϊού! Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι. Αναγκάστηκαν να σταματήσουν ακόμα και τα γυρίσματα της ταινίας του.

O 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ έφθασε στη Βενετία στις 20 Φεβρουαρίου, όπου και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Μετά το ξέσπασμα της φονικής επιδημίας με τους 7 νεκρούς και τα 229 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ιταλία, θα αναγκαστεί να παραμείνει μέσα στο πεντάστερο Gritti Palace Hotel τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαρτίου.

Ο λόγος για τον Tom Cruise, που βρίσκεται στην διαδικασία γυρισμάτων του Mission Impossible 7, ωστόσο θα πρέπει να ανασταλεί όλη η διαδικασία μιας και η επιδημία του κορωνοϊού συνεχίζει, όπως ανέφερε και ο περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Τζάια.

Κορωνοϊός Tom Cruise Κορωνοϊός ηθοποιός ξενοδοχείο Κορωνοϊός εγκλωβισμένος ηθοποιός
Πίσω στα δικά μας, δείτε αναλυτικά τι είπε ο Πρόεδρος φαρμακευτικού συλλόγου Αθηνών! Μας προειδοποιεί για σοβαρές απώλειες. Από τι έχουν ξεμείνει τα φαρμακεία;