Θετικός στον κορωνοϊό αναπληρωτής Υπουργός Υγείας - Σε ποια χώρα;

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικός στον κορωνοϊό αναπληρωτής Υπουργός Υγείας - Σε ποια χώρα;

Θετικός στον κορονοϊό μεταδίδει το πρακτορείο Reuters πως είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Σε ποια χώρα ωστόσο έγινε αυτό και τι λένε τα νέα στοιχεία για την υγεία του και τον θανατηφόρο ιό;

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας έχει καλέσει τους πολίτες του Ιράν να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις.

Παράλληλα, αρκετές γειτονικές χώρες έχουν κλείσει τα χερσαία σύνορα με το Ιράν, ενώ το λιμάνι Χασάμπ στο Ομάν ανέστειλε τις εμπορικές συναλλαγές με την Τεχεράνη.

Ωστόσο βγήκαν τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Πάτρα! Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του; Ήρθε ο θανατηφόρος ιός στην Ελλάδα;

Πριν την ανακοίνωση πως ο Υπουργός Υγείας του Ιράν είναι θετικός στον κορωνοϊό έγινε γνωστό πως πασίγνωστος ηθοποιός εγκλωβίστηκε

Είδηση σοκ προκλήθηκε στον χώρο της showbiz με την είδηση πως βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ξενοδοχείο πασίγνωστος ηθοποιός λόγω Κορωνοϊού! Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι. Αναγκάστηκαν να σταματήσουν ακόμα και τα γυρίσματα της ταινίας του.

O 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ έφθασε στη Βενετία στις 20 Φεβρουαρίου, όπου και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Μετά το ξέσπασμα της φονικής επιδημίας με τους 7 νεκρούς και τα 229 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ιταλία, θα αναγκαστεί να παραμείνει μέσα στο πεντάστερο Gritti Palace Hotel τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαρτίου.

Ο λόγος για τον Tom Cruise, που βρίσκεται στην διαδικασία γυρισμάτων του Mission Impossible 7, ωστόσο θα πρέπει να ανασταλεί όλη η διαδικασία μιας και η επιδημία του κορωνοϊού συνεχίζει, όπως ανέφερε και ο περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Τζάια.

Κορωνοϊός Tom Cruise Κορωνοϊός ηθοποιός ξενοδοχείο Κορωνοϊός εγκλωβισμένος ηθοποιός
Πίσω στα δικά μας, δείτε αναλυτικά τι είπε ο Πρόεδρος φαρμακευτικού συλλόγου Αθηνών! Μας προειδοποιεί για σοβαρές απώλειες. Από τι έχουν ξεμείνει τα φαρμακεία;