Έκτακτο! Ένταση αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο! Ένταση αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας!

Έκτακτη είδηση έσκασε πριν λίγη ώρα, καθώς υπάρχει ένταση στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή την ώρα οι κουκουλοφόροι επιτίθενται με πέτρες και καδρόνια στις αστυνομικές δυνάμεις που «απαντούν» με χημικά.

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη περίπου από τις τέσσερις το απόγευμα στην Πατησίων, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ.

Συγκεκριμένα, ομάδα αντιεξουσιαστών έστησε οδοφράγματα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και έχει αποκλείσει την κυκλοφορία, στο ρεύμα προς Πατήσια, αρχικά και στη συνέχεια και στο ρεύμα προς την Ομόνοια.Πριν λίγες ημέρες πανικός είχε δημιουργηθεί σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, δείτε εδώ τι είχε συμβεί

Αυτή την ώρα οι κουκουλοφόροι επιτίθενται με πέτρες και καδρόνια στις αστυνομικές δυνάμεις που «απαντούν» με χημικά.

protothema.gr

Έκτακτο! Ένταση αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας!

Έκτακτη είδηση έσκασε πριν λίγα λεπτά. Ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Πέφτουν χημικά από τους άνδρες των ΜΑΤ.

Η ένταση σημειώνεται ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης

Διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο, στην οδό Νίκης και φωνάζουν συνθήματα, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και χημικών για να απωθήσει το πλήθος.

Πηγή: ethnos.gr

Ένταση τώρα στο κέντρο της Αθήνας! Τι συνέβη;

Έσκασε μόλις τώρα! Το κέντρο της Αθήνας εδώ και λίγη ώρα είναι κλειστό. Μάθετε εδώ τι ακριβώς συνέβη!

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας από συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνδικάτων και σωματείων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ και οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον νέο προϋπολογισμό «καρμανιόλα» όπως τον χαρακτήρισαν καθώς μειώνει την χρηματοδότηση σε Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικές Παροχές.

Χιλιάδες εργατών έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια προκειμένου να δείξουν την αντίθεση τους στο προϋπολογισμό της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλοντας την πως κοροϊδεύει τα λαϊκά στρώματα αφού στην ουσία οι φοροελαφρύνσεις που δίνονται ως βοήθεια είναι ψεύτικες μιας και με τον ίδιο προϋπολογισμό να παίρνει πίσω με άλλους τρόπους.

κλειστό το κέντρο της Αθήνας