Αρνητικά τα αποτελέσματα κορωνοϊού του άντρα που νοσηλευόταν στο Αττικόν

Θα κάνουν και δεύτερη εξέταση για σιγουριά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αρνητικά τα αποτελέσματα κορωνοϊού του άντρα που νοσηλευόταν στο Αττικόν

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ασθενή στο Αττικόν, ο οποίος μεταφέρθηκε με ύποπτα συμπτώματα του Κορωνοϊόυ και είναι αρνητικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ακολουθήσει εξέταση και δεύτερου δείγματος προκειμένου να υπάρξει ασφαλής διάγνωση.

Πρόκειται για έναν άνδρα από τον Πειραιά ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αττικόν», το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς.

Μιας και μιλάμε για τον κορωνοϊό, να τονίσουμε πως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με τα κρούσματα στην Ιταλία. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών. Στους πόσους φτάνει τώρα;

Αρνητικά τα δείγματα σε «Σωτηρία» και Παίδων

Ένας ναυτικός, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα ύποπτα για κορωνοϊό, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Δείγμα του ασθενούς εστάλη για εξέταση και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κρούσμα αποδείχθηκε αρνητικό.

Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, επίσης, εντοπίστηκε σε 4χρονο παιδί από την Κόρινθο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου ελήφθη δείγμα και όπως είπε πριν από λίγο στην τηλεόραση του Σκάι ο διευθυντής του Ινστιτούτου Παστέρ κ. Μεντής και αυτό είναι αρνητικό.

Έκτακτο: Βγήκαν τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Πάτρα

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα, μιας και βγήκαν τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Πάτρα! Τι λένε οι πληροφορίες για τον άνδρα;

Όσον αφορά στον 40χρονο που νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά από τα δείγματα που έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Ο άνδρας θεωρήθηκε ύποπτος καθώς ταξίδεψε στην Ιταλία πρόσφατα και όταν επέστρεψε ήταν εμπύρετος, με το τεστ της γρίπης να είναι αρνητικό. Σύμφωνα με τις κλινικές του εξετάσεις, ο άνδρας απλά έχει πνευμονία.