Σκάνδαλο με τον κορωνοϊό - Πασίγνωστος πολιτικός εκτέλεσε ασθενή για να μην μεταδοθεί ο ιός

Δρακόντια μέτρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο με τον κορωνοϊό - Πασίγνωστος πολιτικός εκτέλεσε ασθενή για να μην μεταδοθεί ο ιός

Σκάνδαλο προκλήθηκε με τον κορωνοϊό και την είδηση πως πασίγνωστος πολιτικός εκτέλεσε ασθενή για να μην μεταδοθεί ο ιός στην χώρα του. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το ακραίο περιστατικό;

Ο ασθενής βγήκε από την καραντίνα για να πάει για δημόσιο λουτρό, με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως αντιληπτός. Αξιωματικοί της κυβέρνησης έσπευσαν στο σημείο για να δώσουν τέλος στην πράξη του, με τον πιο ακραίο τρόπο.

Ο λόγος για τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος σύμφωνα με την νοτιοκορεατική εφημερίδα Dong-a Ilbo, έδωσε εντολή για να τον εκτελέσουν, ώστε να προστατέψει την χώρα του και να μην υπάρξουν περισσότερα κρούσματα.

Κορωνοϊός εκτέλεση ασθενής

Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει επιβάλει στρατιωτικό νόμο με καραντίνα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού. Δείτε επίσης, ποιο είναι το φάρμακο σύμφωνα με τους γιατρούς, που θα μας σώσει από τον θανατηφόρο ιό.

Μετά το σκάνδαλο με τον πολιτικό και την εκτέλεση του ασθενή, έγινε γνωστό πως εγκυμονούσα κόλλησε κορωνοϊό στην Ιταλία

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση πως εγκυμονούσα κόλλησε κορωνοϊό στην Ιταλία! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες και πως συνέβη; Ώρες αγωνίας μιας και οι νεκροί έχουν φτάσει στους 11.

Ο 38χρονος από την πόλη Κοντόνιο της βόρειας Ιταλίας που είχε επισκεφθεί τα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της πόλης του ήταν ο πρώτος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και όπως γίνεται τώρα γνωστό, η κατάστασή της υγείας του είναι σοβαρή αλλά σταθερή και νοσηλεύεται στην εντατική φροντίδα της πολικλινικής Σαν Ματέο στην Πάβια.

Θετική και η σύζυγος - πάει καλά η εγκυμοσύνη της

Η σύζυγός του, που είναι έγκυος, είναι κι αυτή θετική στον κορωνοϊό αλλά «είναι καλά, έκανε υπερηχογράφημα και η εγκυμοσύνη της πηγαίνει καλά, το μωρό είναι επίσης καλά και η εγκυμοσύνη θα ολοκληρωθεί» όπως δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa ένα από τα στελέχη του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται στο Σάκο του Μιλάνου. «Η σύζυγος του ασθενή μηδέν πάει καλά, είναι καλά, είναι θετική στον κορωνοϊό, αλλά ασυμπτωματική» σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου.

Σε καραντίνα στο σπίτι τους 6 συμπαίκτες του

Την ίδια ώρα, οι συμπαίκτες του στην ομάδα ποδοσφαίρου Amatori Sabbioni, με την οποία έπαιξε τελευταία φορά ο «ασθενής 1» τον Φεβρουάριο, βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους, με 6 από αυτούς να είναι θετικοί στον κορωνοϊό. «Επί του παρόντος, από τους συμπαίκτες του στην ομάδα Picchio Calcio έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό 6 άτομα και η υγεία τους κρίνεται καλή και δεν νοσηλεύονται σε κάποιο νοσοκομείο, αλλά στο σπίτι τους, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα. «Είμαστε όλοι σε καραντίνα»« λέει ο πρόεδρος της ομάδας στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Στην αρχή μας είπαν να πάμε όλοι στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση άλλαξε και μας είπαν τελικά να μείνουμε σε καραντίνα μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου και να δούμε πώς πηγαίνει, μετρώντας την θερμοκρασία 3 φορές την ημέρα. Είμαστε όλοι καλά και καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανησυχούν επειδή έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας».

Αναφερόμενος στην ζωή του πλέον, λέει: «Η ζωή σε καραντίνα είναι δύσκολη, το να είσαι κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο για δύο εβδομάδες δεν είναι το καλύτερο. Μένω με τους γονείς μου και πρέπει να μένουμε σε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων μακριά ο ένας από τον άλλο. Θα ήθελα πολύ να είχα μία αυλή για να περπατήσω λίγο, αλλά το σημαντικό είναι πως είμαστε όλοι καλά». Δείτε εδώ και ποιος αναπληρωτής υγείας βρέθηκε θετικός στον κορωναϊό.

Πηγή: iefimerida.gr