Κορωνοϊός: Νέο ύποπτο κρούσμα στην Λάρισα

Συναγερμός στην χώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Νέο ύποπτο κρούσμα στην Λάρισα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, μιας και νέο ύποπτο κρούσμα ήρθε στο φως στην Λάρισα. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την νεαρή; Υπάρχει τελικά κίνδυνος ή όχι;

Μια 22χρονη κοπέλα από την Καρδίτσα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Βόρεια Ιταλία, μπήκε σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς παρουσίασε συμπτώματα που μοιάζουν με του θανατηφόρου ιού.

Όπως αναφέρει το karditsapress.gr, η κοπέλα εξετάστηκε από παθολόγο, καθώς είχε εμφανίσει ορισμένα συμπτώματα, ενώ μάλιστα αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο της Λάρισας, προκειμένου εκεί να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Νωρίτερα επίσης μια 60χρονη γυναίκα τέθηκε σε καραντίνα στο ίδιο νοσοκομείο, που σύμφωνα με το larissanet.gr, είχε επιστρέψει από την Ιταλία με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αναμένονται απόψε το βράδυ, ενώ όπως λέει το onlarissa.gr, αυτή τη στιγμή εξετάζεται ένα ακόμη περιστατικό νεαρού μαθητή που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και βρίσκεται σε χωριό κοντά στη Λάρισα.

Όπως έγινε γνωστό από χθες ωστόσο, έχει απολυμανθεί και το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, από το οποίο πέρασε η γυναίκα που πάσχει από τον ιό. Δεν θα πιστέψετε τι έκανε εκεί.

Και ενώ τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται στην Λάρισα, λουκέτο έπεσε στο σχολείο του γιου της 38χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό, μιας και ανακοινώθηκε πως θα μπει λουκέτο στο σχολείο του γιου της 38χρονης σήμερα για προληπτικούς λόγους. Τι λένε οι νέες πληροφορίες για το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Παιδείας, «υπάρχει ενδεχόμενο επαφής μέλους της σχολικής κοινότητας με νοσούντα», ενώ όπως έγινε γνωστό από χθες, έχει απολυμανθεί και το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, από το οποίο πέρασε η γυναίκα. Δεν θα πιστέψετε τι έκανε εκεί.

Ακολουθεί η κοινή υπουργική απόφαση με την οποία μπαίνει λουκέτο στο 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, «Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη σήμερα (σ.σ. χθες), το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό, αύριο (σ.σ. σήμερα) Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, για προληπτικούς λόγους».