Κορωνοϊός: Απολύμανση σε κανάλι της Αθήνας - Το επισκέφθηκε πρόσωπο από την οικογένεια της 40χρονης

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Απολύμανση σε κανάλι της Αθήνας - Το επισκέφθηκε πρόσωπο από την οικογένεια της 40χρονης

Σοκ σκορπά η είδηση πως πρόσωπο από την οικογένεια της 40χρονης, η οποία είναι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Αθήνα, επισκέφθηκε κανάλι της πόλης, με αποτέλεσμα να γίνεται απολύμανση για προληπτικούς λόγους.

Οι πληροφορίες που έχουνε γίνει γνωστές, λένε ότι το συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας πέρασε τις τελευταίες ημέρες από το κτίριο, όπου συστεγάζονται η εταιρεία και το κανάλι, και σήμερα υπήρξε άμεση κινητοποίηση για την απολύμανση του χώρου.

Τα γραφεία της εταιρείας που βρέθηκε βρίσκονται στους πάνω ορόφους του κτιρίου και στους κάτω ορόφους είναι το κανάλι, ωστόσο επειδή οι φόβοι για την εξάπλωση του είναι μεγάλοι με αποτέλεσμα να γίνεται απολύμανση σε όλοτο κτίριο.

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα καθώς έγινε γνωστό πως ο γιος της 38χρονης με κορωνοϊό στην Θεσσαλονίκη, ήρθε σε επαφή με 49 άτομα. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάστασή τους;

Κορωνοϊός: Σοκ με την 38χρονη στην Θεσσαλονίκη - Μόλυνε και 3 ταξιτζήδες;

Σοκ έχει προκληθεί με την 38χρονη στην Θεσσαλονίκη που έχει Κορωνοϊό! Ψάχνουν να δουν αν μόλυνε και 3 ταξιτζήδες και οι εξελίξεις στην υπόθεση, είναι ραγδαίες. Να τονίσουμε ότι θετικό στον ιό είναι και ο γιος της, ενώ οι συγγενείς εξετάζονται.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζητά τους τρεις οδηγούς ταξί μετά την πληροφόρηση που έλαβε από το οικογενειακό περιβάλλον της 38χρονης για το δρομολόγιο που ακολούθησε μετά την άφιξη της στην συμπρωτεύουσα και στο αεροδρόμιο Μακεδονία την Κυριακή αλλά και όλες τις μετακινήσεις που είχε το πρωινό της επόμενης μέρας, ωσότου αντιλήφθηκε ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μεταφέρθηκαν στους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η 38χρονη σχεδιάστρια μόδας χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικούς οδηγούς ταξί για να μεταφερθεί στους προορισμούς της, οι οποίοι παρά τις εκκλήσεις δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής, πιθανόν επειδή φοβούνται ότι εάν εμφανιστούν θα τεθούν σε καραντίνα για 14 μέρες.

Ωστόσο, οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται και σε περίπτωση που επιμείνουν να μην εμφανίζονται, θα διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή τους στο Τμήμα Ασφάλειας και η άμεση μεταφορά τους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις. Διαβάστε εδώ και ποιο είναι το σχολείο που πήγαινε ο γιος της και έκλεισε! Μεγάλη προσοχή....