Αστυνομική επιχείρηση σε κτίριο στο κέντρο - Τι συμβαίνει;

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αστυνομική επιχείρηση σε κτίριο στο κέντρο - Τι συμβαίνει;

Συμβαίνει τώρα! Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση σε κτίριο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ειδικότερα η αστυνομία πραγματοποιεί σε επιχείρηση σε κτίριο, το οποίο κατά πληροφορίες βρίσκεται υπό κατάληψη. Σε κάθε περίπτωση περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες.

Να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ, καθώς πέρα από όσες είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα στα Εξάρχεια, πρόσφατα είχαμε μια και σε κτίριο στη Λιοσίων.

Αστυνομική επιχείρηση σε κτίριο στη Μενάδρου

Πρόσφατα η αστυνομία προχώρησε και σε αστυνομική επιχείρηση στη Μενάδρου, όπου είχε γίνει συμπλοκή

Η άγριασυμπλοκή, στην οποία έπεσαν πυροβολισμοί και χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, μαχαίρια, σημειώθηκε ανάμεσα Πακιστανούς και Αφγανούς, ενώ η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, περισσότεροι από δέκα κάλυκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί, έως αυτή την ώρα, εάν το ένα θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Για την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, τη στάση που κρατούν οι Αρχές, αλλά και τα όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα, Πέμπτη μίλησαν στην κάμερα του newsbeast.gr άτομα που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής στην Ομόνοια.

Όπως κατήγγειλε πολίτης τα βίαια περιστατικά που σημειώνονται στην περιοχή αποτελούν μέρος της καθημερινότητας. Εστιάζοντας σε μία δολοφονία που έγινε πριν από λίγες ημέρες με θύμα έναν αλλοδαπό είπε: «Κανείς δεν το πήρε χαμπάρι γιατί ήταν ξένος». «Εάν ήταν Έλληνας θα τον είχε πιάσει» είπε αναφερόμενος στον δράστη.

Εστιάζοντας στον άτομο που έχασε σήμερα τη ζωή του αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας είπε πως ήταν ένας νεαρός Αφγανός που πουλούσε τσιγάρα. «Τριάντα άτομα, Πακιστανοί με μαχαίρια και πιστόλια έφτασαν κοντά του και πριν τον χτυπήσουν ένας άνδρας του είπε: ”Άμα δεν μου δώσεις χρήματα θα σε σκοτώσουμε. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ θα πληρώσεις εμένα”. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει χρήματα και το σκότωσαν».

«Ζητούν περίπου 3.000 ευρώ την εβδομάδα για προστασία» κατήγγειλε ο αυτόπτης μάρτυρας και έκανε λόγο για 10 περίπου τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία με ασθενοφόρα».

Πηγή: eleytherostupos.gr