Θρήνος στην Μεσσηνία - Τραγικό τέλος για 32χρονη μετά από πτώση σε φαράγγι

Από ύψος περίπου 40 μέτρων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στην Μεσσηνία - Τραγικό τέλος για 32χρονη μετά από πτώση σε φαράγγι

Τραγικό τέλος βρήκε στην Μεσσηνία μια γυναίκα 32 χρονών, μετά από πτώση που είχε σε φαράγγι κατά την ώρα πεζοπορίας. Επικρατεί θρήνος στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του. Έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και άδοξα.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πεζοπορική εξόρμηση συλλόγου από την Αθήνα που πραγματοποιούσαν την Καθαρά Δευτέρα αναρρίχηση στα Σωτηριάνικα Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στο φαράγγι του Ξερίλα.

Γύρω στις 15.30 το μεσημέρι και ενώ η ομάδα 13 αναρριχητών διέσχιζε τον πρώτο καταρράκτη στον Ξερίλα, η 32χρονη γλίστρησε, βρέθηκε στο κενό και έπεσε από ύψος 40 περίπου μέτρων με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας αλλά και η εθελοντική ομάδα της Μάνης “Γαία”, όπου ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση ανάσυρσης.

Θρήνος επικράτησε πριν από λίγες ημέρες και στα Χανιά. Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα μετά από έκρηξη που σημειώθηκε δίπλα από το σπίτι της.

Μεσσηνία: Πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό - Δεν θρηνήσαμε θύματα

Σοκ επικρατεί στην Μεσσηνία με την είδηση πως αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό και υπήρξαν τραυματίες! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες και ποια η κατάσταση των ανθρώπων;

Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες!

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας νοσηλεύονται τρία άτομα, που ενεπλάκησαν σε τροχαίο, νωρίτερα, έξω από την Καρδαμύλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό. Με τον απεγκλωβισμό τους κρίθηκε απαραίτητη οι μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύονται χωρίς όμως να διατρέχουν πλέον κάποιο κίνδυνο.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στη Λαμία με αυτοκίνητο που κατέληξε σε γκρεμό!