Σοκ στον Ισθμό της Κορίνθου - Άνδρας βρέθηκε νεκρός

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στον Ισθμό της Κορίνθου - Άνδρας βρέθηκε νεκρός

Σοκ έχει προκληθεί στον Ισθμό της Κορίνθου με την είδηση πως βρέθηκε άνδρας νεκρός στην περιοχή. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν και τι συνέβη ακριβώς; Ο άνδρας εντοπίστηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα στο Ισθμό της Κορίνθου βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Όπως έγινε γνωστό, αντίκρισαν το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Σε δημοσίευμά του το korinthostv.gr ανέφερε ότι το πτώμα στον Ισθμό της Κορίνθου μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για άνδρα, ηλικίας 25 ετών, από την Κόρινθο. Παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Το έργο της προανάκρισης για το πτώμα στον Ισθμό της Κορίνθου βρίσκεται σε εξέλιξη και το έχει αναλάβει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου. Εξελίξεις ωστόσο έχουμε και στη υπόθεση με την γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στην Βέροια, φορώντας μόνο εσώρουχο! Τι λένε τα νέα στοιχεία;

Πριν τον άνδρα που βρέθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου, θρήνος επικράτησε και στην Καστοριά, άνδρας κάηκε στο σπίτι του

Νεκρός εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική, άντρας μέσα στο σπίτι του μετά από φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα στην περιοχή Χρυσή. Στην πόλη της Καστοριάς με την είδηση, επικρατεί θρήνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 02:00 τα ξημέρωμα, με τον άτυχο ηλικιωμένο να εγκλωβίζεται στο εσωτερικό της οικίας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ η σορός του ηλικιωμένου εντοπίστηκε στο στάδιο της αποκάθαρσης.

Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο λίγες ώρες μετά, με την Πυροσβεστική να διερευνά πλέον τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Νεκρό φωτιά Καστοριά

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε και στην Θεσπρωτία όταν νεκρός έπεσε άνδρας μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στην τοποθεσία Σούλι. Τι λένε οι πληροφορίες για την πυρκαγιά που άρχισε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες;