Κηφισιά: Καταδίωξη με πυροβολισμούς - Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν

Έκτακτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηφισιά: Καταδίωξη με πυροβολισμούς - Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν

Καταδίωξη στην Κηφισιά με πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, σημειώθηκε πριν από λίγο.Το περιστατικό συνέβη μεταξύ οχήματος στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, το περιστατικό συνέβη μεταξύ οχήματος στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί μόλις είδαν το όχημα -που όπως αποδείχθηκε ήταν νοικιασμένο- το θεώρησαν ύποπτο και έκαναν νόημα να σταματήσει.

Ο οδηγός ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και στο ύψος του νεκροταφείου της Κηφισιάς έκανε επικίνδυνο ελιγμό, με σκοπό να εμβολίσει τους αστυνομικούς. Τότε ο ένας αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις Ρομά, ενώ ο τέταρτος διέφυγε, ενώ κατά τη διάρκεια του περιστατικού, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Σοκ προκάλεσε και πριν λίγες μέρες μια επίθεση στο Έβρο

Σοκ και στη Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρός καθώς έγινε αιματηρή συμπλοκή! Υπήρξαν τραυματίες!

Σοκ προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη με την είδηση πως υπήρξε αιματηρή συμπλοκή και τραυματίες! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν, έπειτα από την μεσημεριανή συμπλοκή για ένα κινητό;

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, περίπου 15 Αφγανοί επιτέθηκαν σε δύο ομοεθνείς τους την ώρα που εκείνοι έτρωγαν σε κατάστημα εστίασης, επί της οδού Μοναστηρίου στον αριθμό 89.

Οι δράστες επιτέθηκαν στα θύματά τους με ρόπαλα και μαχαίρια.

Οι δράστες κατάφεραν να μαχαιρώσουν το ένα από τα θύματά τους στο στήθος και το άλλο στην πλάτη.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες.