Έκτακτη ανακοίνωση από ΕΡΤ λόγω του θανατηφόρου ιού

Παίρνει μέτρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από ΕΡΤ λόγω του θανατηφόρου ιού

Έκτακτο μέτρα παίρνει η ΕΡΤ για τον κορωνοϊό, με το κανάλι να εκδίδει σχετική ανακοίνωση για τον θανατηφόρο ίο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρονται σε αυτή. Τι μέτρα πρόληψης λαμβάνει και τι αναφέρει το κανάλι;

Ειδικότερα η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της ενημερώνει το κοινό για τα έκτακτο μέτρα που λαμβάνει. Η διοίκηση του σταθμού προχωρά σε αναβολή των δραστηριοτήτων που έχουν την συμμετοχή του κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Λόγω των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε τη δεκαπενθήμερη αναστολή όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας, οι οποίες προβλέπουν την παρουσία κοινού.

Ειδικότερα για τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, καθ΄ όλη τη διάρκεια του προαναφερθέντος διαστήματος αναστέλλονται όλες οι δοκιμές των Ορχηστρών και της Χορωδίας, καθώς και οι προγραμματισμένες παρουσίες σε συναυλιακούς χώρους και στα στούντιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Να σημειώσουμε ότι οι εξελίξεις με τον φονικό ιό "τρέχουν" ενώ στην Ελλάδα έχουμε και δεύτερο ασθενή σε σοβαρή κατάσταση. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Η ΕΡΤ αναβάλει τις δραστηριότητές της λόγω του φονικού ιού, ενώ ο κορωνοϊός "ακυρώνει" και όλες τις παρελάσεις!

Ο συντονισμός κεντρικής διοίκησης και περιφερειακής αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος του κορωνοϊού απασχόλησε τη σύσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Περιφερειάρχες.

"Στη διάρκεια κρίσεων ακούγαμε παντού "που είναι το κράτος"! Τώρα δεν το έχουμε ακούσει και πρέπει να κάνει ο καθένας ότι μπορεί για να μην το ακούσουμε. Το κράτος είμαστε όλοι εμείς και πρέπει να κάνουμε ο καθένας αυτό που του αναλογεί. Να βάλουμε όλοι πλάτη ώστε να περάσουμε αυτή την κρίση όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα», τόνισε ο Πρωθυπουργός και ζήτησε να τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες που δίνονται από τον ΕΟΔΥ και να υπάρχει πλήρης συντονισμός με τα αρμόδια υπουργεία".

Επίσης τονίστηκε ότι οι όποιες πρωτοβουλίες πρέπει να αναλαμβάνονται πάντα σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους.

Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε εκτίμηση της κατάστασης -με την έξαρση του κορωνοϊού- σε κάθε περιφέρεια και αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου αλλά προς τιμήν της εθνικής επετείου να κατατεθούν στεφάνια από ολιγομελείς αντιπροσωπείες των τοπικών αρχών.

Πηγή: iefimerida