Σοκ στην Έβρο - Πυροβολισμοί στο τζιπ των Ενόπλων Δυνάμεων

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Έβρο - Πυροβολισμοί στο τζιπ των Ενόπλων Δυνάμεων

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση πως έπεσαν πυροβολισμοί πάνω από το τζιπ των Ενόπλων Δυνάμεων στην Έβρο. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό με τα νέα επεισόδια;

Σύμφωνα με την Καθημερινή, αργά το βράδυ της Τρίτης, άνδρες των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων Επιχειρήσεων πυροβόλησαν πάνω από τζιπ των Ενόπλων Δυνάμεων που βρισκόταν σταθμευμένο στην ελληνική πλευρά των συνόρων στον βόρειο Έβρο.

Το περιστατικό έρχεται λίγες μέρες αφότου στην περιοχή εστάλησαν άνδρες και γυναίκες των Ομάδων Ειδικών Επιχειρήσεων (Polis Özel Harekât) οι οποίοι περιπολούν μέσα στον ποταμό Έβρο πάνω σε ελαστικές λέμβους πάνοπλοι, προστατεύοντας τις εργασίες που γίνονται από την τουρκική πλευρά, ενώ την ίδια στιγμή σημαδεύουν προς την ελληνική πλευρά. Σοκ προκαλεί η είδηση πως πρόσφατα υπήρξε επίθεση και σε δημοσιογράφους στην Τούρκια.

Πριν τους πυροβολισμούς ωστόσο στο τζιπ των Ενόπλων Δυνάμεων στην Έβρο είχαμε και άλλα επεισόδια

Ένταση και δακρυγόνα στις Καστανιές στον Έβρος καθώς ομάδα νεαρών προσπάθησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του στρατού να προσπαθούν να το απωθήσουν.

Επεσόδια εκτυλίχθηκαν για μία ακόμη ημέρα το πρωί της Παρασκευής 6/3 στον Έβρο, όπου είναι συγκεντρωμένοι στη συνοριακή γραμμή πρόσφυγες και μετανάστες.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, ομάδα νεαρών προσπάθησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του στρατού να προσπαθούν να το απωθήσουν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων, ενώ πέταξαν και νερό με την «Αύρα».Δείτε και την ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου που προκάλεσε σάλο για τους Τούρκους

ethnos.gr

Προκλητικοί ήταν και χθες οι Τούρκοι στον Έβρο καθώς έστειλαν 1.000 άνδρες ειδικών δυνάμεων στα σύνορα

Προκαλούν ξανά οι Τούρκοι αφού στέλνουν 1.000 άνδρες ειδικών δυνάμεων στα σύνορα.Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το τούρκικο ΥΠΕΣ για αυτή την κίνηση. Όλο και φουντώνουν τα πράγματα πάνω στον Έβρο.

Συνεχίζουν τις προκλητικές κινήσεις τους οι Τούρκοι. Αυτή τη φορά, το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε το εξής:

«Στέλνουμε 1000 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων στα σύνορα για να εμποδίζουν τις απάνθρωπες ενέργειες των Ελλήνων στον Εβρο. Οι Έλληνες τραυμάτισαν 164 ανθρώπους».

ethnos.gr