Κορωνοϊός: Το συγκινητικό "ευχαριστώ" - ανταπόδοση των γιατρών

Το βίντεο που έριξε τα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Το συγκινητικό

Το χειροκρότημα υποστήριξης προς γιατρούς και νοσηλευτές για την βοήθεια στην κρίση με τον κορωνοϊό, θέλησαν να ανταποδώσουν οι ίδιοι με ένα συγκινητικό "ευχαριστώ".

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα για να στηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας εν μέσω της «καταιγίδας» του κορονοϊού, είπαν το βράδυ της Κυριακής σε γιατρούς και νοσηλευτές μικροί και μεγάλοι σε όλη την Ελλάδα, κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο.

Το ΑΧΕΠΑ, κέντρο αναφοράς για τον κορωνοϊο, χθες εφημέρευε, και με ένα βίντεο η Ά Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την τήρηση του «μένουμε σπίτι». Πριν λίγο ωστόσο έγινε γνωστό πως συναυλία δεν τήρησε αυτόν τον κανόνα που έχει διαδοθεί σε όλη την Ευρώπη, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Η Ά Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του ΑΧΕΠΑ (που εφημερεύει) σας ευχαριστεί που μένετε σπίτι σας και μας στηρίζετε

Posted by Papavramidis Theodossis on Sunday, March 15, 2020

Το χειροκρότημα υποστήριξης προς γιατρούς και νοσηλευτές για την βοήθειά τους στον κορωνοϊό

Και όμως αυτό που ετοιμαζόταν όλη μέρα έγινε πραγματικότητα με χιλιάδες Έλληνες να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να χειροκροτούν για υποστήριξη όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό. Πρόκειται σίγουρα για την πιο όμορφη στιγμή της σημερινής ημέρας.

Μία τρομερά συγκινητική στιγμή έζησε όλη η Αθήνα, η οποία στο πρότυπο της Ισπανίας βγήκε στο μπαλκόνι και έδωσε το χειροκρότημά της στους ανθρώπους που παλεύουν με τον ιό που δείχνει να εξαπλώνεται ραγδαία στη χώρα μας.

Σε μία δύσκολη μέρα που καταγράφηκαν 103 νέα κρούσματα, οι Έλληνες ήταν πιο ενωμένοι από ποτέ απέναντι στον πανίσχυρο ιό.

Το YouWeekly.gr κατέγραψε τις συγκινητικές εικόνες και σας τις παρουσιάζει με το παρακάτω βίντεο...

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε κάνει έκκληση σε όλους να βγουν να χειροκροτήσουν

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έκανε μία δημόσια έκκληση προς όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, ενόψει της έξαρσης του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλησε να προωθήσει μέσω των social media, μία υπέροχη πρωτοβουλία για όλους τους Έλληνες ενόψει των δύσκολων καιρών που περνάμε με τον κορωνοϊό.

'Ετσι πέρα από το να μείνουμε σπίτι, η Μαρέβα Μητσοτάκη ζητάει απ' όλους μας να βγούμε απόψε στις 21.00 στο μπαλκόνι και να χειροκροτήσουμε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν στα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η σύζυγος του πρωθυπουργό είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, και έτσι πριν από μία βδομάδα ευχήθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις γυναίκες.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

Μαρέβα Μητσοτάκη Instagram