Φρίκη στην Κρήτη: Γυναίκα πήγε για εξετάσεις και "βούτηξε" από τον 3ο!

Απίστευτη τραγωδία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρίκη στην Κρήτη: Γυναίκα πήγε για εξετάσεις και

Φρίκη έχει επικρατήσει στην Κρήτη, μιας και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση πως μία άτυχη γυναίκα που πήγε στο νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις, δε δίστασε και "βούτηξε" στο κενό από τον τρίτο όροφο, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Κρήτη, αφού βουτιά θανάτου στο κενό για γυναίκα το πρωί στο νοσοκομείο Χανίων.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 8 το πρωί. Η γυναίκα ηλικίας 60 χρόνων περίπου, βούτηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου, ενώ πριν από λίγο καιρό αυτοκτόνησε και γνωστός ηθοποιός.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η γυναίκα είχε μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό, ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές που μετέβησαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέρα από τη Γυναίκα στην Κρήτη, μία κοπέλα έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από ενετικά τείχη

Κοπέλα έπεσε από τα ενετικά τείχη στο Κομμένο Μπεντένι και επικρατεί σοκ στην περιοχή. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα και βαριά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να τις δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να της σώσουν τη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενδεχομένως η κοπέλα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από μεγάλο ύψος.

Στην περιοχή προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ έκανε αγώνα δρόμου για να σωθεί η νεαρή,ενώ στο Βενιζέλειο σχεδόν όλες οι ειδικότητες γιατρών περίμεναν την πολυτραυματία για να επέμβουν άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, αυτόπτης μάρτυρας που είδε την πτώση της κοπέλας, περιέγραψε στους αστυνομικούς το περιστατικό.

Ενώ, η κοινωνία της Λάρισας παραμένει σοκαρισμένη με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του ένας 30χρονος!