Με κορωνοϊό κορυφαίος προπονητής

Αυξάνονται τα κρούσματα στον χώρο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κορωνοϊό κορυφαίος προπονητής

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε και ένας κορυφαίος προπονητής, με τα κρούσματα στον χώρο του αθλητισμού να αυξάνονται διαρκώς, παρά τα μέτρα που έχουν πάρει οι ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο.

Ο προπονητής της Φλαμένγκο Ζορζέ Ζεσούς είναι θετικός στον κορωνοϊό, ενώ η ομάδα του έχει αναστείλει όλες τις προπονήσεις. Έτσι μετά τον Μικέλ Αρτέτα γίνεται ο δεύτερος πασίγνωστος προπονητής που δίνει μάχη με τον φονικό ιό.

Ακόμα ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Ζόρζε Ζεσούς, τον προπονητή της Φλαμένγκο.

Προπονητής με κορωνοϊό

Ο Πορτογάλος τεχνικός του βραζιλιάνικου συλλόγου βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό και το όνομα του προστέθηκε στη μακριά λίστα των επωνύμων, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη που το ανακοίνωσε μόλις χθες!

Ένας εκ των αντιπροέδρων της Φλαμένγκο ήταν θετικός στον κορονοϊό και έπειτα από αυτό υποβλήθηκε στο τεστ και ο Πορτογάλος προπονητής. Ο Ζορζέ Ζεσούς είναι 65 ετών και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και θα επαναλάβει το τεστ για να διαπιστωθεί αν όντως είναι φορέας του ιού.

Αν πράγματι επιβεβαιωθεί ότι είναι θετικός τότε θα τεθεί σε καραντίνα. Μετά από αυτές τις εξελίξεις η Φλαμένγκο ανέβαλλε τις προπονήσεις και ενημέρωσε πως όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό. Όλα τα τεστ, όμως, βγήκαν αρνητικά.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέρα από τον προπονητή που βρέθηκε με κορωνοϊό, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε χθες τη ζωή του από τον ιό

Θρήνο έχει προκαλέσει η είδηση πως πέθανε ποδοσφαιριστής από τον κορωνοϊό. Ο νεαρός ήταν μόλις 21 ετών όταν ο φονικός ιός του "έκοψε" τη ζωή. Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πληροφορίες;

Ο λόγος για τον Francisco Garcia, που αποτελεί το νεαρότερο θύμα της πανδημίας του κορονοϊού στην Ευρώπη, με την Ισπανία να συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από τον covid-19.

Ο νεαρός άσος νοσηλευόταν από την Παρασκευή στην εντατική του νοσοκομείου της Μάλαγα, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, καθώς είχε διαγνωστεί με λευχαιμία.

νεκρός ποδοσφαιριστής κορωνοϊός

«Ήταν τόσο καλό παιδί. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Τα τελευταία νέα που είχα, ήταν πως η κατάστασή του ήταν σταθερή. Μια ώρα μετά μου είπαν πως τον χάσαμε...», δήλωσε ο πρόεδρος της Atletico Portada Alta. Εντωμεταξύ βγήκαν και τα αποτελέσματα του τεστ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι έδειξαν;