Κηφισιά: Σκότωσε την γυναίκα του και μια φίλη της για οικογενειακές διαφορές

Έκτακτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηφισιά: Σκότωσε την γυναίκα του και μια φίλη της για οικογενειακές διαφορές

Σκότωσε την γυναίκα του και μια φίλη της για οικογενειακές διαφορές στην Κηφισιά. Το έγκλημα αυτό πάγωσε τους κατοίκους της περιοχής το απόγευμα της Τετάρτης.

Δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της μιας που πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τους, την ώρα που έβγαιναν από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών 80 στην Κάτω Κηφισιά, στο οποίο εργάζονταν. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης έχει συλληφθεί, και φέρεται να είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Τροχαίας.

Η αιτία του διπλού εγκλήματος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά ήταν διαφορές ανάμεσα στον δράστη και την εν διαστάσει σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Εξελίξεις υπήρχαν πρόσφατα και στην υπόθεση με τις άγριες δολοφονίες στην Κύπρο με νέο κύκλο καταθέσεων να ανοίγει αναφορικά με τον serial killer.

protothema.gr

Εκτός από την Κηφισιά σοκ προκαλεί και ότι συνελήφθη 14χρονος για την δολοφονία φοιτήτριας

Σοκ στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, με την είδηση ότι 14χρονος συνελήφθη για την δολοφονία φοιτήτριας.

Ειδικότερα στη σύλληψη 14χρονου προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, καθώς θεωρείται ύποπτος ότι μαχαίρωσε και σκότωσε 18χρονη φοιτήτρια, στις αρχές Δεκεμβρίου, σε πάρκο στη συνοικία του Χάρλεμ. Το αγόρι αναζητείτο από την αστυνομία εδώ και πολλές εβδομάδες και η σύλληψή του έγινε χθες το βράδυ, έγινε σήμερα γνωστό από τον αρχηγό της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Ντέρμοτ Σία, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

Πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Μπάρναρντ, η Τέσα Μέιτζορς δέχθηκε επίθεση στο πάρκο Μόρνινγκσαϊντ από τρεις εφήβους που ήθελαν να τη ληστέψουν. Ένας από τους δράστες μαχαίρωσε τη 18χρονη προτού τραπούν όλοι σε φυγή. Η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο μετά, στο νοσοκομείο.

Αφού σύντομα αναγνωρίστηκε από τις αρχές ως ο βασικός ύποπτος, ο έφηβος επρόκειτο να παρουσιαστεί στις Αρχές στα μέσα Δεκεμβρίου, όμως κατέβηκε αιφνιδιαστικά από το ταξί με το οποίο μετέβαινε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι το πρόσωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση είναι εκείνο που μαχαίρωσε» την Τέσα Μέιτζορς, δήλωσε ο Ντέρμοτ Σία. Ο 14χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, ενώ τέθηκε υπό κράτηση έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα Σάιρους Βανς.

Θα οδηγηθεί την Τετάρτη ενώπιον δικαστή. Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας, ο 14χρονος δεν θα θεωρηθεί ανήλικος, όπως επιτρέπει η νομοθεσία της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, καθώς εμπλέκονται σε αυτήν ένα λευκό θύμα και ένας μαύρος ύποπτος.

«Έχουμε μία υπόθεση με ένα αγόρι 14 ετών και επιδεικνύουμε μεγάλη προσοχή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά του» διαβεβαίωσε ο εισαγγελέας Σάιρους Βανς.

«Θέλω οι Νεοϋορκέζοι να γνωρίζουν ότι δεσμευόμαστε αυτή η υπόθεση να κριθεί ακριβοδίκαια».

Πηγή: protothema.gr