Τώρα: Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στα Σεπόλια - Τι συμβαίνει;

Πληροφορίες για προσαγωγές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τώρα: Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στα Σεπόλια - Τι συμβαίνει;

Συμβαίνει τώρα στα Σεπόλια, μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με τις πληροφορίες που έρχονται να κάνουν λόγο για προσαγωγές. Διαβάστε τι συμβαίνει.

Ειδικότερα η επιχείρηση της αστυνομίας γίνεται στα Σεπόλια με τις αρχές να έχουν κλείσει την οδό Αυλώνος. Σύμφωνα και με τον ΣΚΑΪ έχουν γίνει συνολικά 26 προσαγωγές.

Από αυτές οι 9 έγιναν στο κτίριο που βρίσκεται στην συγκεκριμένη οδό, ενώ οι υπόλοιοι 17 συνελήφθησαν στον περίγυρο του κτιρίου και σε άλλα σημεία.

Η υπόθεση που ερευνάται αφορά κύκλωμα διεθνούς τρομοκρατίας που φέρεται να συνδέεται με οργανώσεις Κούρδων, σύμφωνα και με τις ίδιες πληροφορίες.

Να σημειωθεί ότι περίπου πριν δύο μήνες είχε γίνει επιχείρηση της αστυνομίας και στα Εξάρχεια.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας που είχε γίνει σε κτίριο στο κέντρο - Τι είχε συμβεί;

Ειδικότερα η αστυνομία πραγματοποίησε πριν μερικές ημέρες σε επιχείρηση σε κτίριο, το οποίο κατά πληροφορίες βρίσκεται υπό κατάληψη.

Να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ, καθώς πέρα από όσες είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα στα Εξάρχεια.

Πριν από αυτό είχε γίνει αστυνομική επιχείρηση και στη Μενάδρου, όπου υπήρξε συμπλοκή. Η άγριασυμπλοκή, στην οποία έπεσαν πυροβολισμοί και χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, μαχαίρια, σημειώθηκε ανάμεσα Πακιστανούς και Αφγανούς, ενώ η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, περισσότεροι από δέκα κάλυκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί, έως αυτή την ώρα, εάν το ένα θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.