Κορωνοϊός: Πότε θα γίνει η κηδεία του πρώτου νεκρού στην Ελλάδα

Στην Αμαλιάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Πότε θα γίνει η κηδεία του πρώτου νεκρού στην Ελλάδα

Πότε θα γίνει η κηδεία του πρώτου νεκρού στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό; H σορός του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη θα παραληφθεί από το νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου αύριο το πρωί.

Tο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του περιφερειακού συμβούλου από την Αμαλιάδα Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, του πρώτου Έλληνα που έχασε την ζωή του από τον κορωνοϊο στη χώρα μας.

Η άδεια για την τέλεση της κηδείας στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα δόθηκε από την Μητρόπολη Ηλείας.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr η σορός του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη θα παραληφθεί από το νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου αύριο το πρωί από γραφείο τελετών της Αμαλιάδας, που ήδη ο υπεύθυνος έχει λάβει σαφείς οδηγίες από την Τετάρτη για τον τρόπο μεταφοράς και ταφής, ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος μόλυνσης

Χθες νωρίς το πρωί, βγήκε το αποτέλεσμα της επαναληπτικής εξέτασης των παιδιών του άτυχου 66χρονου, το οποίο είναι αρνητικό. Αυτή η εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα τα τρία παιδιά του να μπορέσουν τελικά να αποχαιρετήσουν τον πατέρα τους. Δείτε ωστόσο και πως πέθανε ένας γιατρός από τον ιό στην Ιταλία

Το σφραγισμένο φέρετρο θα φτάσει 2 λεπτά πριν την έναρξη της κηδείας στον Άγιο Αθανάσιο και εντός του ναού θα βρίσκονται μόνο οι στενοί του συγγενείς.

Εκτός από τον πρώτο νεκρό πριν λίγη ώρα ένας ακόμη άνδρας έχασε τη ζωή του στην Ελλάδα από τον ιό

Και 7ο νεκρό έχουμε στην Ελλάδα από τον Κορωνοϊό. Κατέληξε σήμερα και το έβδομο θύμα του ιού στην Κοζάνη. Ποιες οι πληροφορίες για την ηλικία του και το ιστορικό του.

Κατέληξε σήμερα και το έβδομο θύμα του κορωνοϊού στην Κοζάνη. Νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Μαμάτσειο» της Κοζάνης και πρόκειται για έναν 87χρονο από τη Δαμασκηνιά.

Εκτός από τον νεκρό δείτε και πως πέθανε από τον ιό, σχεδόν μια ολόκληρη οικογένεια στο New Jersey της Αμερικής.