Σοκ στη Βούλα: Νεαρός έφτυσε αστυνομικό ισχυριζόμενος πως έχει κορωνοϊό

14 άτομα σε καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στη Βούλα: Νεαρός έφτυσε αστυνομικό ισχυριζόμενος πως έχει κορωνοϊό

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βούλα η είδηση πως νεαρός έφτυσε αστυνομικό ισχυριζόμενος πως έχει κορωνοϊό. Αποτέλεσμα 14 αστυνομικοί να τεθούν σε καραντίνα. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Ένας εριστικός νεαρός που είχε έρθει από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για άτομο που έσπαγε καθρέφτες ΙΧ στην ευρύτερη περιοχή. Όταν κατάφεραν να τον εντοπίσουν εκείνος άρχισε να τους φτύνει λέγοντας πως έχει κορωνοϊό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 26χρονο Έλληνα, αλβανικής καταγωγής.

Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βούλας-Βουλιαγμένης όπου συνέχισε την ίδια συμπεριφορά. Διαπιστώνοντας οι αστυνομικοί ότι πράγματι είχε ταξιδέψει πρόσφατα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους, οι οποίοι έθεσαν σε καραντίνα 12 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δύο του αστυνομικού τμήματος, που ήρθαν σε επαφή μαζί του, έως ότου υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει ή δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Να αναφέρουμε, πως έσκασαν και τα πρώτα πρόστιμα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Δείτε πόσο τους χρέωσαν.

Πηγή: iefimerida.gr

Την ίδια στιγμή που σημειώθηκε το σκηνικό στη Βούλα με τον νεαρό που ισχυρίστηκε ότι έχει κορωνοϊό, στους 17 ανέβηκαν οι θάνατοι στην Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό καθώς ανέβηκε και άλλο ο αριθμός των νεκρών. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στους 17 οι θάνατοι στην Ελλάδα.

Τους 17 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς τα ξημερώματα κατέληξε ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε χάσει τη ζωή του ένας 64χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Να σημειώσουμε ότι αναμένουμε την νέα ειδοποίηση για τα συνολικά κρούσματα του ιού στην χώρα μας όπου σύμφωνα και με την χθεσινή ενημέρωση ήταν στα 624.