Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πάνω από 1.000 άτομα έλαβαν πρόστιμο

Τι έγινε σε κάθε περιοχή της Ελλάδας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πάνω από 1.000 άτομα έλαβαν πρόστιμο

Από τη μέρα που επιβλήθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να ξεγελάσουν τις Αρχές και να βγουν έξω, με τα στατιστικά να δείχνουν πως πάνω από 1.000 άτομα έλαβαν πρόστιμο από τη Δευτέρα που ξεκίνησαν οι περιορισμοί.

Οι έλεγχοι της αστυνομίας έγιναν από την Τρίτη και φαίνεται πως τα πρόστιμα "έπεσαν" μαζικά μιας και δεν ήταν λίγοι αυτοί που θέλησαν να ξεγελάσουν την αστυνομία και παράκουσαν την εντολή να μείνουμε σπίτι για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Έτσι συνολικά δόθηκαν κοντά στα 1.800 πρόστιμα. Όσον αφορά τις παράνομες λειτουργίες καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), την Τρίτη είχαμε τέσσερις συλλήψεις στην Αττική, δύο στη Θεσσαλονίκη, δύο σε νησιά του Ιονίου και μία στην Πελοπόννησο, με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει στις 267 συλλήψεις.

Όσον αφορά στη γεωγραφική κατανομή των παραβάσεων, οι περισσότερες καταγράφηκαν στην Αιτωλοακαρνανία, φθάνοντας τις 70, ακολουθεί η Αχαΐα με 47 καταγεγραμμένες παραβάσεις, ενώ στην Ηλεία βεβαιώθηκαν 39 παραβάσεις. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, σε όλες τις προαναφερόμενες περιπτώσεις επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ.

Τα πρόστιμα ανά περιοχή της Ελλάδας

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, στις 24/03 εντοπίστηκαν 1.631 παραβάσεις στις εξής περιοχές:

-(575) στην Αττική,

-(163) στα Ιόνια Νησιά,

-(146) στην Κρήτη,

-(117) στη Δυτική Ελλάδα,

-(107) στην Πελοπόννησο,

-(95) στο Νότιο Αιγαίο,

-(94) στη Στερεά Ελλάδα,

-(85) στη Θεσσαλία,

-(77) στη Θεσσαλονίκη,

-(49) στην Κεντρική Μακεδονία,

-(45) στην Ήπειρο,

-(43) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

-(23) στο Βόρειο Αιγαίο και

-(12) στη Δυτική Μακεδονία.