Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο ανακοινωθέν από τον Σκλαβενίτη

Η αλυσίδα καταστημάτων έπεσε θύμα απάτης! Μεγάλη προσοχή

Έκτακτο ανακοινωθέν από τον Σκλαβενίτη
Ενημέρωση 26.03.2020 12:32
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδας του τα καταστήματα Σκλαβενίτης έβγαλαν έκτακτο ανακοινωθέν για κάτι που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες!

Όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση που θα διαβάσετε παρακάτω άγνωστοι χρησιμοποίησαν παράνομα την επωνυμία τους αλλά και φωτογραφίες σε δήθεν διαγωνισμούς υποσχόμενοι κέρδος από τις αγορές στα καταστήματα.

Παράνομη χρήση της επωνυμίας μας στο διαδίκτυο!

Αγαπητοί μας Πελάτες

σας ενημερώνουμε ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς τη συναίνεσή μας την επωνυμία μας, καθώς και σήματα, φωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχεία των Εταιρειών του Ομίλου μας, σε δήθεν διαγωνισμούς ή προωθητικές ενέργειες που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται, ως κέρδος, Δωροεπιταγές για αγορές στα Καταστήματά μας.

Σας γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις πιο πάνω ενέργειες και επισημαίνουμε ότι η εταιρεία μας δεν προβαίνει σε χορηγία Δωροεπιταγών ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Για τον λόγο αυτό, έχει υποβληθεί εκ μέρους μας καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Σε περίπτωση που γίνετε αποδέκτες των συγκεκριμένων παραπλανητικών ανακοινώσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Τηλ.: 11188, email: [email protected]), ενώ εάν έχετε ήδη προβεί σε καταχώρηση του κινητού σας τηλεφώνου ακολουθώντας οδηγίες των ανακοινώσεων, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε και με τον πάροχο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, είναι στη διάθεσή σας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:
Τηλ.: 800 117 7777 (χωρίς χρέωση), 214 100 9999 (αστική χρέωση) και email: [email protected]

Σας ευχαριστούμε.

Ωστόσο, δείτε εδώ το αντικείμενο των καταστημάτων που κάνει θραύση σε πωλήσεις!

Share