Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κρεμαστινός που διεγνώθη με κορωνοϊό

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κρεμαστινός που διεγνώθη με κορωνοϊό

Στο νοσοκομείο έσπευσε ο Δημήτρης Κρεμαστινός που διεγνώθη με κορωνοϊό. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την κατάστασή του; Διαβάστε αναλυτικά όλα τα νέα που ήρθαν στο φως.

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ο κ. Κρεμαστινός που είναι 77 ετών διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε καλή κατάσταση και οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, όπως αναφέρει το eleftherostypos.gr

Την ίδια στιγμή που βρίσκεται στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κρεμαστινός που διεγνώθη με κορωνοϊό, ανακοινώθηκε πως 25 είναι οι νεκροί στην Ελλάδα

Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, γεγονός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 25.

Ακόμη δύο άνθρωποι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, γεγονός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 25.

Οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ανέρχονται σε 25 καθώς ακόμη δύο άνθρωποι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από τη νόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πληροφορίες για δύο νέα θύματα του κορωνοϊού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πρόκειται για έναν 64χρονο από τη Δαμασκηνιά που ήταν το 24ο θύμα του κορωνοϊού. Ο άτυχος άνδρας παρότι αρχικά φαινόταν να ανακάμπτει από τη νόσο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε, σήμερα. Πριν λίγο καιρό είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας.

Λίγο αργότερα, πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν ακόμη νεκρό από τη Γλυφάδα. Πρόκειται για έναν 70χρονο κάτοικο Γλυφάδας, όπως μετέδωσε το skai.gr. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, και η γυναίκα του έχει συμπτώματα του κορωνοϊού.Μιας και μιλάμε για τα χέρια μας και τον κορωνοϊό, σας έχουμε βρει εδώ μία μέθοδο για να αποφύγετε την αφυδάτωση.

sputnik.gr