Έκτακτο - Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 29 οι νεκροί στην Ελλάδα

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα και στην Κεφαλλονιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 29 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ραγδαίες είναι η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που «έσκασαν» έκτακτε, ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Στην χώρα μας οι πλέον οι νεκροί έχουν φτάσει τους 29.

Ένας 70χρονος νεφροπαθής κατέληξε τη νύχτα στο νοσοκομείο της Καστοριάς ανεβάζοντας τον αριθμό των θανόντων. Ο άτυχος άνδρας, είχε προβλήματα υγείας και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού και τη χορήγηση αντιικού φαρμάκου πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 70χρονος είναι ο τέταρτος νεκρός που χάνει τη μάχη από τον φονικό ιό στην πόλη των 13.500 κατοίκων.

Η Καστοριά κάνει δραματική έκκληση για την ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού και οι φορείς της μακεδονικής πόλης φοβούνται ότι δεν θα αντέξει το νοσοκομείο στο εγγύς μέλλον. Η Καστοριά είναι μία εβδομάδα πιο μπροστά από την υπόλοιπη Ελλάδα σε ό,τι αφορά στη διασπορά του ιού και υπάρχει μεγάλος φόβος για την ανεξέλεγκτη εξάπλωσή του στον πληθυσμό.

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και στην Κεφαλλονιά

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ένας 40χρονος άνδρας όπως αναφέρει το ekefalonia.gr. Ο 40χρονος που είχε επιστρέψει πριν από 10 ημέρες από τη Σουηδία είχε προσέλθει μαζί με το παιδί του στο νοσοκομείο με συμπτώματα προκειμένου να εξεταστεί.

Στο νοσοκομείο λήφθηκε σχετικό δείγμα για εξέταση ενώ στη συνέχεια έλαβε οδηγία να παραμείνει σε απομόνωση στο σπίτι του έως ότου να βγουν τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, να πούμε πως τέσσερις ασθενείς αποσωληνώθηκαν. Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες;