Φρίκη στη Θεσσαλονίκη - 65χρονος πέθανε μετά από επίθεση αδέσποτων

Υπέκυψε στα τραύματα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη - 65χρονος πέθανε μετά από επίθεση αδέσποτων

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση που έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, σχετικά με έναν 65χρονο ο οποίος πέθανε μετά από ισχυρή επίθεση που δέχθηκε από αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, άφησε 65χρονος ο οποίος στις 6 Μαρτίου είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, στην περιοχή Ελαιόρεμα Πυλαίας.

Ο άτυχος άνδρας όλο αυτό το διάστηκα νοσηλευόταν με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, στη Mονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Να σημειωθεί, ότι για το περιστατικό η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γ. Χατζηπαρασίδου, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση ο 65χρονος και για τον καταλογισμό ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών.

H είδηση αυτή μας φέρνει στη μνήμη μία αντίστοιχη που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό για αδέσποτα που έφαγαν ένα νεογέννητο μωρό.

Πηγή: protothema.gr

Την ίδια στιγμή θρήνος έχει ξεσπάσει στην Πάτρα για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Θρήνος επικρατεί στην Πάτρα με τον θάνατο ενός ηλικιωμένου άνδρα μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με το tempo24 ο 99 χρονος βρήκε τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά και δεν κατάφερε να βγει από την οικία του, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο και έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν τον ηλικιωμένο άνδρα

Ο 99χρονος απανθρακώθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι από μια φωτιά που πιθανότατα ξεκίνησε από το τζάκι.

Να σημειώσουμε πως φωτιά ξέσπασε χθες και στον Έβρο με την αστυνομία και τον στρατό να βρίσκονται σε επιφυλακή μιας και δε γνωρίζουν από πού ξεκίνησε η πυρκαγιά.