Ασύλληπτη τραγωδία - Αυτοκτόνησε Γερμανός Υπουργός

Έπεσε στις γραμμές του τρένου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασύλληπτη τραγωδία - Αυτοκτόνησε Γερμανός Υπουργός

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Γερμανία, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως ο Υπουργός Οικονομικών της Έσσης αυτοκτόνησε, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου.

Ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κορωνοϊού, λέει ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Φόλκερ Μπουφιέ
Νεκρός στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Χόχαϊμ της Έσσης βρέθηκε χθες, Σάββατο, ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου Τόμας Σέφερ. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο 54χρονος χριστιανοδημοκράτης (CDU) αυτοκτόνησε. Η σωρός του αναγνωρίστηκε νωρίτερα σήμερα.

«Αιφνιδιασμένος» και «σοκαρισμένος» δήλωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός της Έσσης Φόλκερ Μπουφιέ, επισημαίνοντας ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κορονοϊού και εργαζόταν μέρα και νύχτα προκειμένου να βρει τρόπους για την αντιμετώπισή της, σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση και την οργάνωση των υπηρεσιών.

«Φαίνεται ότι φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Νομίζω ότι τον λύγισαν αυτές οι ανησυχίες. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει διέξοδο», δήλωσε ο κ. Μπουφιέ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακόμη μία αυτοκτονία που σημειώθηκε, αφού πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση για την αυτοκτονία ενός 47χρονου ηθοποιού.

αυτοκτόνησε υπουργός

Πέρα από τον Υπουργό της Γερμανίας, τέλος στη ζωή του έδωσε και ένας 28χρονος ράπερ

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο από χθες βράδυ, μιας και έγινε γνωστή η είδηση για την αυτοκτονία ενός γνωστού Έλληνα ράπερ σε ηλικία μόλις 28 ετών. Ο θάνατός του έχει σοκάρει τους θαυμαστές του και τους συναδέλφους του.

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του, τόσο για το νεαρό της ηλικίας του όσο και για την προσφορά του στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή. Το «Βδέλυγμα» ή αλλιώς Αντώνης Μανουσάκης αποτέλεσε τον πρώτο ανοιχτά γκέι ράπερ στην χώρα μας.

Πρόκειται για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες του underground ελληνικού χιπ χοπ. Η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει τους θαυμαστές του και καλλιτέχνες τις ελληνικής χιπ χοπ σκηνής, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το χαμό του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Ποιος ήταν «Το Βδέλυγμα»

Ο Αντώνης Μανουσάκης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1992, άρχισε να ασχολείται με τη μουσική παραγωγή από την εφηβεία του, έκανε ένα σύντομο διάλειμμα από το ραπ για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ποίηση, και επέστρεψε, κυκλοφορώντας την πρώτη του δουλειά στα 20 του χρόνια, με τίτλο «8 Φετίχ». Ήταν ο πρώτος ανοιχτά γκέι ράπερ στην Ελλάδα. Όπως περιγράφει στενός φίλος του, φίλος και συνεργάτης του "ήταν ο πιο "σκληρός" και ταυτόχρονα πιο ευαίσθητος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου".

Βδέλυγμα αυτοκτόνησε

Μέσα από τα social media, φίλοι και συνεργάτες του θέλησαν να του πουν το τελευταίο αντίο, δημοσιεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ανάμεσά τους, οι ράπερ Mc Yinka και ο Jolly Roger.

https://youtu.be/M-qz6y8Y0ic Βδελυγμα rest in peace!!

Posted by Mc Yinka-manolis Afolanio B on Wednesday, March 18, 2020

Ακόμα μία τραγική αυτοκτονία σε νεαρή ηλικία που σημειώνεται στον καλλιτεχνικό χώρο. Σημειώνουμε πως πριν από λίγες μέρες, έδωσε τέλος στη ζωή του και ένας 47χρονος ηθοποιός.