Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού - Πέθανε από κορωνοϊό κορυφαίος ποδοσφαιριστής

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού - Πέθανε από κορωνοϊό κορυφαίος ποδοσφαιριστής

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του αθλητισμού με την είδηση πως ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής πέθανε μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Ανάμεσα στα εκατοντάδες θύματα της Ισπανίας από την πανδημία είναι ο Χοσέ Λουίς Καπόν.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Ατλέτικο απεβίωσε στα 72 του μετά από σύντομη μάχη με τον κορωνοϊό.

Στην καριέρα του είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (1973, 1977) και ένα Κύπελλο (1976) με την Ατλέτικο, με την οποία είχε πάνω από 200 εμφανίσεις, ενώ έπαιξε επισης σε Μπούργος και Έλτσε.

Παράλληλα ήταν 13 φορές διεθνής με την Ισπανία πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Την ίδια στιφμή, οι θάνατοι στην Ελλάδα συνεχώς αυξάνονται, με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 38.

Πηγή: sportfm.gr

Θύμα του κορωνοϊού υπήρξε και μία πασίγνωστη Ιταλίδα ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο, με την είδηση πως μία κορυφαία Ιταλίδα ηθοποιός πέθανε μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με πνευμονία που προήλθε από τον κορωνοϊό.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Λουτσία Μποζέ, η οποία ζούσε εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ισπανία, πέθανε σήμερα σε ηλικία 89 ετών από πνευμονία η οποία προκλήθηκε από τον κορονοϊό.

Την είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε ο γιός της, τραγουδιστής και ηθοποιός Μιγκέλ Μποζέ. «Βρίσκεται ήδη στο καλύτερο μέρος που υπάρχει», έγραψε στο διαδίκτυο.

Στην καριέρα της, νεότατη και εντυπωσιακή, η Μποζέ είχε πρωταγωνιστήσει σε έργα των Λουκίνο Βισκόντι και Μικελάντζελο Αντονιόνι. Στην δεκαετία του ’50 επέλεξε να εγκαταλείψει προσωρινά τον κινηματογράφο και να παντρευτεί τον Ισπανό, γνωστό ταυρομάχο Λουίς Μιγκέλ Ντομινγκίν, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Μετά το διαζύγιό της, επέστρεψε στο σινεμά και συνεργάσθηκε, μεταξύ των άλλων, με τους αδελφούς Ταγιάνι, τον Φεντερίκο Φελίνι, τον Φραντσέσκο Ρόζι και τον Φαρζάν Όζπετεκ.

Πέρυσι, η Λουτσία Μποζέ είχε παρουσιάσει την βιογραφία της στην Γιορτή του Κινηματογράφου της Ρώμης.

ηθοποιός πέθανε

Πηγή: in.gr