Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 22χρονο

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 22χρονο

Σοκ έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη με την είδηση πως αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 22χρονο. Τι συνέβη ακριβώς και τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το συμβάν;

Η επίθεση έγινε γύρω στις 6:30 την Κυριακή το απόγευμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός άνδρας περπατούσε στην περιοχή, όταν ξαφνικά του επιτέθηκαν σκυλιά που βρίσκονταν στο σημείο και παρά την προσπάθειά του να τα αποφύγει, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Διερχόμενοι, που αντιλήφθηκαν το περαστικό και αντίκρισαν τραυματισμένο τον 22χρονο, τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Τραγωδία είχε επικρατήσει ωστόσο και με 45χρονη που πέθανε πρόσφατα έπειτα από άγρια επίθεση σκύλου. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφεραν.

Σοκ εκτός από την Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο με σκύλο που επιτέθηκε σε 13χρονο

Σοκ επικρατεί στο Ηράκλειο με την είδηση πως σκύλος επιτέθηκε σε 13χρονο! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι λένε οι πληροφορίες για το περιστατικό; Ποια η κατάσταση του μικρού, που συγκλόνισε το νησί;

Θύμα επίθεσης από ένα σκύλο έπεσε ένα 13χρονο αγόρι στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στο Βενεράτο Ηρακλείου όταν ο ανήλικος μαζί με την παρέα του έκανε βόλτα στο χωριό.

Τότε ένα οικόσιτο λυκόσκυλο του επιτέθηκε δαγκώνοντάς το στα πόδια. Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας με τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς ο άτυχος νέος δεν έφερε σοβαρά τραύματα, ωστόσο η μητέρα του πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Σπαράζει η μάνα που 8 ροτβάιλερ κατασπάραξαν και σκότωσαν τον 5χρονο γιο της! Την κατηγορεί ο ιδιοκτήτης των σκύλων!

Πηγή: protothema.gr