Κορωνοϊος: Απίστευτα γλέντια στην Αθήνα - Βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χόρευαν

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊος: Απίστευτα γλέντια στην Αθήνα - Βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χόρευαν

Απίστευτα γλέντια στην Αθήνα με τον Κορωνοϊο, αφού πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χόρευαν σε ξέφρενους ρυθμούς, ενώ μάλιστα πέταγαν και χαρτοπετσέτες ο ένας στον άλλο.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο με τους ευφάνταστους τρόπους που βρίσκουν ορισμένοι να διασκεδάσουν... μαζί με τους γείτονές τους στην εποχή της καραντίνας, λόγω του κορωνοϊού.

Ένα τρικούβερτο γλέντι «έστησαν» οι κάτοικοι πολυκατοικίας σε περιοχή της Αθήνας.

Από χαρτοπετσέτες στον αέρα και μουσική στη διαπασών, μέχρι και τσιφτετέλι στα μπαλκόνια.Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ», που τραγουδάει η Κατερίνα Κούκα, φάνηκε και πάλι ότι οι Έλληνες ξέρουν να διασκεδάζουν, ακόμα και σε καραντίνα. Πριν λίγη ώρα ένας ακόμη άνδρας έχασε την ζωή του από τον ιό στην χώρα

Τέτοιου είδους διασκέδαση μάλλον πάει να γίνει μόδα, καθώς οι Έλληνες αρχίζουν να αναζητούν τρόπους να «σπάσουν»... δημιουργικά την καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ!!!!!

Posted by Ηλίας Σκανατοβιτς on Saturday, March 28, 2020

Επεισοδιακά ξεκίνησε το δεύτερο «πάρτι καραντίνας» λόγω κορωνοϊού σε γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν διαφορετική άποψη, επικαλούμενες καταγγελίες πολιτών για ηχορύπανση -αν και η μουσική δεν ήταν τόσο δυνατά, όσο το βράδυ του Σαββάτου, που δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, σε συνδυασμο με το άναμα φωτοβολίδων και τους φακούς, που δημιούργησαν ατμόσφαιρα... ντίσκο.

Ο διοργανωτής του event, που έβγαλε το ηχοσύστημά του στο μπαλκόνι, αποθεώθηκε από την πλειονότητα των γειτόνων του, όταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα έβαλε το πρώτο τραγούδι. Ακολούθησαν χειροκροτήματα και ιαχές, ζητώντας του να συνεχίσει κι εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι.

Ωστόσο, λίγο αργότερα κάποιοι ενοχλημένοι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έκανε δύο φορές την εμφάνισή του, ζητώντας από τον DJ να χαμηλώσει τη μουσικη ή να σταματήσει να παίζει. Μάλιστα, οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία του, προειδοποιωντας τον ότι, εάν συνεχίσει, θα αναγκαστούν να τον συλλάβουν, παρά το γεγονός ότι βάζει μουσική σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας.

Οι γείτονες από την άλλη, που βρήκαν διέξοδο από την καραντίνα, διασκεδαζοντας με την ψυχή τους στα μπαλκόνια, του ζητούσαν να επιστρέψει και να συνεχίσει το πάρτι! Κι εκείνος το έκανε, με Αντώνη Ρέμο!

protothema.gr

Ωστόσο παρά τα πάρτι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει αυστηρά μέτρα ενόψει Πάσχα

Αυστηρά μέτρα εν όψει Πάσχα φαίνεται πως θα έχουμε σύμφωνα με το τελευταίο μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος για την κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί και στην χώρα μας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την στάση πολλών πολιτών που δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συμμορφωθούν με τα μέτρα και ψάχνουν ένα σωρό δικαιολογίες για να μπορέσουν να φύγουν από το σπίτι τους.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τα αυστηρά μέτρα εν όψει Πάσχα

«Είναι πολύ σημαντικό να αφήσουμε τις δικαιολογίες. Υπήρχε μια έξαρση τηλεφώνων από συμπολίτες που ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ εφευρετικότητας. Την Παρασκευή χάλασαν σε όλους τα υδραυλικά στα εξοχικά τους» είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου, γεγονός που αναγκάζει την κυβέρνηση να πάρει έκτακτα μέτρα εν όψει του Πάσχα. Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως η ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά, θέτει σε κίνδυνο και άλλες περιοχές που ενδεχομένως δεν έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό, κάνοντας λόγο για μια «λεπτή κόκκινη γραμμή».

«Περπατάμε πάνω σε μια λεπτή κόκκινη κλωστή και η όποια απερισκεψία ή όποια λάθος επιλογή μπορεί να αποβεί ολέθρια», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, προειδοποιώντας για ακόμη πιο αυστηρά μέτρα στη συνέχεια. Προειδοποίηση για τον κορωνοϊό είχαμε ωστόσο ξανά χθες, όπου τόνισαν ότι, «Τώρα έρχονται τα δύσκολα».

Αυστηρά μέτρα εν όψει Πάσχα

Υπό τον φόβο πως το Πάσχα το κύμα των ανθρώπων που θα επιχειρήσουν να φύγουν από τις μεγάλες πόλεις θα είναι μεγαλύτερο, η κυβέρνηση έχει ήδη προαναγγείλει πως τα διόδια θα είναι κλειστά για τους πολίτες και θα υπάρχει αυστηρότερος έλεγχος της αστυνομίας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα, ξεκαθάρισε πως οι πολίτες θα πρέπει να ξεχάσουν την Πασχαλινή έξοδο για φέτος, αφού τα μέτρα θα είναι ακόμη σε ισχύ.

Πάντως το σαββατοκύριακο που πέρασε, αρκετοί πολίτες παρά τα αυξημένα μέτρα, έδειχναν να μην πτοούνται και βγήκαν για βόλτα στις παραλίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, ενώ και στα διόδια η κίνηση ήταν αυξημένη. Η αστυνομία έκοψε περίπου 2.000 κλήσεις για παραβάσεις με άσκοπες μετακινήσεις, την ώρα που η κυβέρνηση ανακοίνωνε πως τα έκτακτα μέτρα θα επεκταθούν τόσο για την κυκλοφορία, όσο και για τα καταστήματα.

Πηγή: iefimerida.gr