Κορωνοϊός: 41 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ένας ακόμη στην Ξάνθη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: 41 οι νεκροί στην Ελλάδα

Στους 41 ανέρχονται πλέον οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αφού ένας ακόμη συνάνθρωπος μας έχασε την ζωή του στην Ξάνθη. Τα τελευταία 24ωρα ο αριθμός των θυμάτων έχει αρχίσει και αυξάνεται.

Ένας ακόμη ασθενής που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχασε την μάχη.

Πρόκειται για έναν 61χρονο που είχε παρουσιάσει ήπια συμπτώματα του ιού, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (30.3). Ο 61χρονος είναι το τέταρτο θύμα που αφήνει πίσω του ο κορωνοϊός στην Ξάνθη, η οποία μετράει ήδη 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δείτε και τα 8 νέα οικονομικά μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση

πηγή: ethnos.gr

Λίγη ώρα πριν ένας ακόμη άνδρας είχε χάσει την ζωή του από Κορωνοϊό στην Ελλάδα

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα καθώς υπάρχει 40ος θάνατος από κορωνοϊό στην Ελλάδα. Αυξάνεται ο αριθμός! Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες;

Άλλος ένας συνάνθρωπός μας νικήθηκε από τον κορωνοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 40. Το θύμα νοσηλευόταν στην Καστοριά και πρόκειται για τον έκτο συμπατριώτη μας από την πόλη της Μακεδονίας που χάνει τη μάχη με τον φονικό ιό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για 54χρονο ασθενή που νοσηλευόταν διασωληνωμένος εδώ και ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν επί μια εβδομάδα διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δείτε επίσης τα συγκλονιστικά λόγια της ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία.